155053 LE
155053 LE0
155053 LE
155053 LE0

Saluhall med delikatesser och catering

Trots att Lollo & Eriks Saluhall endast haft öppet sedan i våras är kött-, deli- och cateringboden i Järfälla redan en stor succé. Förutom ett rikt utbud av bland annat kött, ostar, oljor och hemlagad färdigmat finns här även tips, recept och matentusiasm i överflöd.

Louise ”Lollo” Norman och Erik Utas har båda lång och bred erfarenhet av livsmedelsbranschen. Lollo har bland annat arbetat som styckmästare och Erik som driftsansvarig på ett större fiskrökeri. När deras saluhall slog upp portarna i våras var det en gemensam dröm som gick i uppfyllelse.
   – Vi har en välfylld köttdisk såklart men satsar även stort på färdiglagad mat av hög kvalitet och delikatesser främst från små svenska producenter, berättar Lollo.


Här hittar man bland annat ost från Ostmakeriet på Rindö, korv från Korvhantverk i Vällingby och fantastiska såser och dressingar från Äkta Rök i Nacka. Förutom svenskt mathantverk satsar man även stort på främst italienska delikatesser.

Även köttsortimentet är personligt utvalt och består av ett ovanligt rikt utbud högkvalitativt kött från framstående producenter och leverantörer.
   – Vårt kött är till stor del svenskt och ekologiskt, säger Lollo.


Köttsortimentet är säsongsbundet och nu till hösten finns ett brett urval av vilt från de svenska skogarna. En nysatsning under hösten är ”Fredagspåsen”.
   – Den kommer att fyllas med hemlagad helgmat som till exempel en härlig chiligryta med tillbehör, lite god ost och utvalda delikatesser, berättar Erik.


Saluhallen har även cateringservice vilken varit omåttligt populär redan från första öppetdagen.
   – Vi fokuserar på mingelbrickor och kalla bufféer med tapas, ostar och kallskuret, säger Lollo.


Järfällaborna kan skatta sig lyckliga över att ha fått dessa passionerade matentreprenörer som nya grannar.

2015-08-25
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies