spaupplevelse

Skäm bort dig själv med en spaupplevelse

Det kan kännas som en pånyttfödelse efter en vistelse på spa. Man blir bortskämd med olika behandlingar, från topp till tå och man blir ofta serverad hälsosamma tilltugg och måltider. Inte nog med att man känner sig mer avslappnad, så känner man sig även några år yngre efteråt.

Spaupplevelser finns som olika alternativ. Man kan välja att besöka en salong för enstaka behandlingar eller övernatta några dagar på spahotell. På spahotellen finns oftast olika paket att välja mellan, där innehållet kan variera mellan olika tidpunkter på året. Saker som kan skilja sig åt mellan de olika paketen är antal dagar på hotellet, om det inkluderar måltider, vilka behandlingar som ingår och vilket typ av hotellrum man önskar.


Det finns flera anledningar till att du ska bekosta dig en spaweekend

    • Ta dig tid till att slappna av från vardagens alla måsten. Stäng av mobila enheter och njut av olika behandlingar. Massage har flera hälsosamma fördelar, till exempel att sänka blodtryck och puls.
    • Ta med dig din partner, en nära vän eller familjemedlem. Koppla av tillsammans. Åker man med partnern kan man bland annat unna sig en duobehandling.
    • Du blir ompysslad under olika behandlingar och kan slappna av i olika pooler, till exempel bubbelpool med massagestrålar.
    • Se över alternativen på behandlingar innan du bestämmer dig vart du ska åka. Kanske önskar du specifik behandling för acne eller annat som har uppkommit under den stressiga vintern.
    • Du behöver inte tänka på en specifik klädkod. Merparten av gästerna går runt i morgonrock och badkläder och under måltiderna är det vanligt att gästerna väljer bekväma kläder.

Hemmaspa istället för hotell eller salong

Visst är det skönt att bli ompysslad av professionell personal, men ibland kan det räcka med att skapa ett eget spa hemma. Det besparar dig tid och pengar. Kanske vill du bara  lyxa till det lite mitt i veckan eller ha en mysig fredagkväll med några vänner.


Inför ett bröllop kan det vara skoj att starta eller avsluta i hemmet där man utför behandlingar på varandra. Ring in en försäljare som står för produkter och presentation. Produkter som mat, make-up eller varför inte skoja till det lite extra med dildo av hög kvalitet. Genom att planera i god tid kanske ni inte ens behöver en försäljare.


Oavsett anledning till att du vill skapa ett hemmaspa, fundera först på vilken typ av behandlingar du och ditt sällskap skulle ha glädje av. Sök på nätet och skriv listor. Det behöver inte innebär att man ska inhandla dyra produkter, utan ofta finns det massor med enkla recept för att skapa egna inpackningar, ansiktsmasker och dylikt.


Toppa gärna kvällen med fräscha tilltugg och god dricka och stäng helst av mobiltelefonerna.

Läs mer...

2021-07-12

EM_cfd_01

Handel med CFD ökar – detta behöver du känna till

Artikel ”Contract for Difference”, mer allmänt känt som CFD, har funnits i årtionden, men intresset har verkligen ökat under de senaste åren. De finansiella instrumenten har blivit allt lättare handla och den...
EM_kom in cafe_01

Café med spännande smaker

Artikel Hos Kom in Café i Getinge kan gästerna smaka bakverk utöver det vanliga. Här kan de njuta av tårtor, kakor och bakelser som bakas från grunden med lokalproducerade råvaror och många naturliga smaker.
Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

Arkiv