Dela artikel

Skräddarsydd och kostnadseffektiv redovisning

Med bredd och kompetens inom bolagsjuridik och ekonomi erbjuder redovisningsbyrån Facilius Ekonomi och Juridik AB en unik kombination av kunskap och personlig service. Du som företagare försäkras kostnadseffektiva och skräddarsydda lösningar för just din verksamhet.

Facilius, som grundades så sent som 2013, har redan blivit ett attraktivt val för företagare som önskar personlig service. Och många kommer på rekommendation från andra nöjda kunder.


– Hos oss är alla verksamheter varmt välkomna. Stor som liten, säger Kristin Nilsson som driver Facilius tillsammans med Björn Malmqvist.


– Inga frågor är dumma och det är något som vi förmedlar aktivt till våra kunder som kostnadsfritt är välkomna att ställa vilka frågor de vill, förklarar Björn.


Just kostnadseffektiviteten utmärker byrån som utan undantag alltid söker sätt för kunderna att sänka sina redovisningskostnader.

­


– Vi är till exempel noga med att avråda våra klienter från att anlita oss för tjänster som de inte behöver, utvecklar han.


För att du som företagare ska kunna fokusera på driften av ditt företag erbjuder man bland annat löpande bokföring, lönehantering, momsredovisning, nyckeltalsanalys, bokslut, årsredovisning, revision, deklaration och budget.


– Man kan välja att anlita oss som komplett ekonomiavdelning eller för tillfälliga tjänster som till exempel bokslut, säger Kristin.


På lite längre sikt kan du tjäna stora pengar genom att använda dig av den specialistkunskap som man besitter på byrån, till exempel inom skatteområdet.


– Vårt företag erbjuder flera tjänster som traditionella redovisningsbyråer saknar, som affärsplan inom ekonomidelen och exempelvis avtal och obeståndsrätt inom juridikområdet, förklarar Björn, och får medhåll av Kristin.

2016-08-09