Dela artikel

En central oas i Halmstad

Vad är bättre än en lugn plats mitt i city? På Spa Halmstad har Elin Holmén byggt upp en plats för välbefinnande, öppen för alla. Ladda om batterierna, boka en spabehandling eller ta med barnen för en stund på relaxavdelningen.

Elin är en ung och ovanligt företagsam tjej som tidigt visste vad hon ville arbeta med. Direkt efter avslutad utbildning sökte hon anställning inom spaverksamheten och kort därefter stod hon som ägare. Genom att bygga nätverk och ta in specialkunskaper från flera olika håll har hon idag ett företag som ständigt växer och utvecklas.


176087 SH2


Vi har verkligen blivit ett bra gäng som arbetar tillsammans, säger Elin som entusiastiskt berättar om sin verksamhet. I den här branschen måste man verkligen ha sitt yrke som sin passion för att lyckas. 


Elin har arbetat hårt för att få till känslan av avkoppling och relax, Det är som att kliva in i en annan värld när man stiger in till anläggningen, trots att den är belägen mitt i centrala Halmstad. Här finns diverse behandlingar att välja mellan, den klassiska massagen för välbefinnande, eller en ansiktsbehandling med lashlift som ger ansiktet lyster och fransarna ett lyft.


Man är välkommen att tillbringa tid på relaxavdelningen och ligga i den varma poolen som trots sina bubblor är behagligt tyst. Många väljer att boka för ett större sällskap som firar en möhippa, svensexa eller födelsedag. 


176087 SH3


– Jag tror på samarbeten för att lyckas ge en bredd och idag har vi knutit hit en sjuksköterska som kan erbjuda injektionsbehandlingar. Det är ett väldigt uppskattat komplement till de traditionella behandlingarna. 


Förutom att arbeta med företaget beskriver sig Elin som ”en nörd på produkter”. Idag finns en rad olika märken och ingredienser på marknaden och det är nästan omöjligt för en vanlig dödlig att veta vad som verkligen är bra.


– Jag har verkligen gått igenom allt som finns och fastnat för ett afrikanskt märke som arbetar med levande probiotika. Det är fantastiskt och ger otroligt bra resultat. Vi får hit många stamkunder för att de ser att det verkligen händer något efter en behandling, säger Elin och avslutar: lyckligtvis får vi utföra små underverk varje dag. 


2017-12-19