201020 MS&32201020 MS&F5201020 MS&F4201020 MS&F2201020 MS&F1

Städ- och flyttfirma med mjuka värden

Milkas Städ & Flytt AB i Nacka och Saltsjö-Boo förser sina kunder med såväl flyttjänster som flyttstädning och flera andra tjänster inom städ. Med en personlig känsla möter de varje kunds unika behov.

Att flytta från ett boende till ett annat och dessutom hinna flyttstäda, kan kännas som ett stort och lite jobbigt projekt för många. Att anlita en flyttfirma som kan packa ner, bära, städa ur, köra flyttlasset och dessutom packa upp är en stor lättnad för många. 


När man ska anlita en flyttfirma är det viktigt att hitta en som känns pålitlig, kommer på utsatt tid och håller vad de utlovat. 


        – Det är bra att prata med nära och kära för att få rekommendationer. En flytt är ofta en stor del i en människas liv och därför måste man se till att anlita ett företag som håller vad de lovat och inte skapar stressande moment hos kunden. Det är därför viktigare att lyssna till rekommendationer än att titta på priset, säger Daniel Miloradovic.


Daniel har varit delägare i företaget sedan 2015 men har jobbat i det ända sedan slutet av 1980-talet då hans mamma startade företaget. Sedan 2017 äger han företaget tillsammans med Jasmina Miloradovic. De har båda lång erfarenhet av branschen och hos dem står bra kundkontakt och hög kvalitet överst på listan. 


       – Vi är väldigt flexibla när det uppstår någonting. Behöver en kund ändra datum eller om något akut uppstår som de behöver hjälp med så löser vi det. Vi har dessutom inga bindningstider utan vi satsar på hög kvalitet och det gör att kunderna stannar hos oss, säger Daniel.


På kontoret jobbar Jasmina, Daniel samt en anställd. Dessutom har de ett 20-tal anställda som jobbar ute på fältet.

Företaget är ISO Certifierade inom miljö då de jobbar med miljövänliga medel, tar hand om sopor på ett miljövänligt sätt och låter personalen på företaget åka kommunalt så ofta det är möjligt. Företaget gör i princip allt inom städ men deras största inriktning är visnings- och flyttstädningar. 


        – I stort sett är alla våra kunder inom flytt, flyttstädning och visningsstädning återkommande, vilket betyder att de är nöjda. Inom hemstädning får vi mycket nya kunder på rekommendationer av andra, säger Jasmina. 


Innan de ska hjälpa en kund med en flytt åker Daniel alltid ut på ett kundbesök för att se vad de vill ha hjälp med, besvara eventuella frågor och ge ett fast pris på tjänsterna som ska utföras.


        – Av 100 kundbesök som jag gör så får vi 99 jobb. Vi har fått mycket bra respons, de säger att vi är trevliga och att de känner sig trygga med oss, säger Daniel.


Vid en flytt kan de skräddarsy och plocka ihop de tjänster som kunden vill ha hjälp med. Om kunden vill ha hjälp med att packa, tar de med bubbelplast, streckfilm, flyttlådor, filtar och allt annat som kan behövas. 


         – Kök är något som många vill ha hjälp med att packa ner. Kundens egen försäkring täcker inte det som kunden packat själv, så länge man inte krockat eller tappar en hel låda.  Skulle något däremot gå sönder under flytten när vi utför den, drar vi av det på fakturan, säger Daniel. 


På själva flyttdagen kommer de till kunden, gör en snabb genomgång och börjar sedan att packa och märka kartongerna. De flyttar sakerna till det nya boendet och packar även upp om kunden vill det. På så sätt kan kunden komma till sitt nya boende vid dagens slut och vara installerad i det nya boendet. 


         – Vi fotodokumenterar hur sakerna stod innan vi flyttar dem, så att det blir likvärdigt på nästa ställe. Vi dokumenterar även småskador och om det är något av större värde ringer vi till kunden och talar om det. Är det saker som har ett högt affektionsvärde för kunden kan de också välja att ta med sig det själv, säger Jasmina.


I framtiden vill de även kunna erbjuda styling till sina kunder. 


          – Vi har fått förfrågningar om att göra det och Milka har gjort det tidigare, då hon stylade gamla hus. Men på flyttsidan och inom städningen kommer vi att hålla den balans vi har nu. Grunden i vårt företag är personlig service, att man känner igen medarbetarna och att det alltid är samma personer som svarar i telefonen. Vi vill alltid jobba med kvalitet, avslutar Daniel. 

Läs mer...

2019-12-10

Hemsida
EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
EM_Mjd Renovera04

Specialister på totalrenoveringar

Artikel Med stor kunskap och med kunden i fokus utför Renovera Byggservice i Uppsala renoveringsuppdrag åt försäkringsbolag och privatpersoner. Här utför de varje uppdrag med stor noggrannhet och kvalitet.
  • Milka Städ & Flytt AB
  • 08-7167291 | 070-467 63 30
  • Paviljongvägen 5
    132 40 Saltsjö-boo
Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine