Dela artikel

Ta hand om bilen – det lönar sig

Det är alltid lönt att lägga ner lite extra tid och pengar på sin bil, då håller den längre och du kan tryggt köra på vägarna. Prime Car Skadeservice startade i Sätra år 2006 som auktoriserad skadeverkstad för Citroën och Peugeot, och är i dag en fullserviceverkstad för Volkswagen, Skoda och Volkswagen Transport.

Hos PrimeCar Skadeservice kan du tryggt lämna in din bil och få all den service du vill.
    – Vi servar, utför garantireparationer, byter och lagar vindrutor, utför fyrhjulsmätning och däck- och luftkonditioneringsarbeten, berättar ägaren Lennart Krange.

I dag har verkstaden cirka 20 anställda och det märks att alla trivs på jobbet – det finns ingen personalomsättning här och det är ett gott betyg. Lennart har själv ett stort bilintresse och har arbetat i bilbranschen sedan 1975.
    – Vi har gjort stora investeringar i diagnosutrustningar, specialverktyg och verkstadsutrustning, samtidigt som vår personal får regelbunden utbildning inom alla områden på företaget. Vår satsning på utrustning, personal och servicenivå har lönat sig, säger Lennart och fortsätter:

   – Vi trivs tillsammans och har koll på vår bransch, det är nog därför det går bra för oss.

PrimeCar Skadeservice erbjuder fullservice, servicepaket och tar även hand om plåt och lackering för din bil, året om. Att lämna din bil till en auktoriserad och miljöcertifierad skadeverkstad innebär att du kan känna dig trygg med att en plåtskada eller annat blir åtgärdad på bästa sätt.
    – Våra tekniker och mekaniker utbildas kontinuerligt för att vara uppdaterade på alla nya bilmodeller och för att kunna utföra arbetet med hög kvalitet. Här finns ett stort miljötänk och vi är alltid ärliga mot våra kunder, säger Lennart.2015-06-02