204032_01_Copy204032_02

Totalentreprenör med mjuka värden

Med rätt kunskap, känsla och engagemang i samarbetet mellan anställda, underentreprenörer och kunder, har JUBAB Totalentreprenör AB på kort tid hittat sin plats på marknaden. – Vi är bra på att kommunicera med både hyresgäster, beställare och underentreprenörer. Vi är enkla att ha att göra med och gör allt med känsla, säger Matthias Jonsson.

Trots att JUBAB Totalentreprenör är ett nytt byggföretag på marknaden har de redan hunnit etablera sig och fått både många uppdrag och kunder. Idag utför de uppåt 400 jobb per år och jobbar enbart mot företag med en twist, helt öppen redovisning. Jobben består av alltifrån tillbyggnader och hyresgästanpassningar till att förnya ytskiktet på fastigheter, främst inom logistik-, industri- och kontorsfastigheter.


Innan Matthias Jonsson och Ulf Uddman slog sig samman och startade företaget var de väl bekanta med varandra, då de hade jobbat tillsammans på en större byggfirma, där Ulf var platschef och Matthias snickare. Idag åtta år senare driver de företaget JUBAB Totalentreprenörerna, som de startade i slutet av 2019. Som namnet på företaget avslöjar, tar de totalansvar för projekten som de utför.


 – Alla som jobbar med projekten är medvetna om att vi arbetar med helt öppen redovisning mot beställaren. Vi jobbar alltid direkt mot kund och ser till att allt går rätt till. Vi tar in underentreprenörer för el och VVS, i övrigt gör vi allt själva, förklarar Ulf.


Trots att företaget inte har funnits på marknaden så länge, har de redan tio anställda och en omsättning på cirka 40 miljoner.


 – Vi har vuxit snabbt och det känns jättebra men vi skulle inte klara av att ha så många projekt om vi inte hade våra duktiga anställda. De är otroligt drivna och kan ta egna beslut, säger Matthias.


Mattias och Ulf vill nu att företaget ska växa ytterligare och deras målsättning är en omsättning på 100 miljoner och 20 anställda. 

Idag är det bara Ulf och Matthias som jobbar på tjänstemannasidan men i framtiden vill de ha några anställda som kan jobba på samma sätt som de.


 – Vi vill ha in några på tjänstemannasidan som är helt trygga och självgående, det är förutsättningen för att vi ska kunna växa ytterligare, förklarar Matthias.


Idag utför de jobb från 5 miljoner och upp till 40 miljoner kronor men målsättningen för dem är att i framtiden kunna ta på sig större jobb när de utökat företaget med fler anställda.


I alla jobb som företaget utför står kvalitet i fokus. Här vill de skapa goda samarbeten och nöjda kunder.


 – Vi vill ha seriösa och långsiktiga samarbeten med både underentreprenörer och beställare.

Läs mer...

2020-09-14

Maila oss
EM_FP_entreprenad_03

Entreprenadtjänster med bredd i Markaryd

Artikel Med flexibla maskiner och lång erfarenhet kan FP Mark och Entreprenad förse sina kunder med såväl små som stora uppdrag inom mark och entreprenad. – Jag kan utföra det mesta och det finns nog inget inom...
EM_Ho¨glandets Markis & Persienn_01

Höj inomhuskomforten med specialanpassade solskydd

Artikel Höglandets Markis & Persienn har inte bara ett brett utbud av solskydd för både in- och utsida, de kan också utforma skräddarsydda lösningar. Solskydden de erbjuder är dessutom både snygga samt hållbara...
  • JUBAB TOTALENTREPRENÖR AB
  • Tel | 0722-20 80 78
  • Västberga allé 50, 126 30 Hägersten
Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine