EM_t.rassen_02
3 min lästid

T.rassen Lounge & Bar i Eskilstuna

På T.rassens meny hittar du allt från deras populära bruschetta till räkmacka, Oxfilémacka, goda drinkar och tilltugg som parmesanchips, löjromschips och marinerade oliver. Hitta din egen favorit på menyn, sedan är det bara att slå sig ner på deras uteservering och blicka ut över den svårslagna utsikten.

Det kan vara svårt att veta vad man ska göra när livet förändras, speciellt när man står inför en stor förändring som att vänta barn. Det var precis vad Jesper Laine och hans partner stod inför för några år sedan. Jesper har jobbat inom restaurangbranschen under större delen av sitt liv, och efter ett delägarskap på en annan restaurang ville han inte fortsätta jobba för någon annan. Det var dags att starta en ny restaurang. En restaurang i Eskilstuna som fick namnet T.rassen Lounge & Bar.  




- Vi är stolta över att ha en uteservering med det bästa läget i Eskilstuna, med två timmars skugga under hela dagen och sol resten av tiden. Vi är tacksamma för alla våra gäster som har stöttat oss genom åren och vi ser inget annat framför oss just nu än att fortsätta driva vår lilla restaurang, berättar Jesper.


T.rassens meny har varit en stor succé sedan starten och de har haft flera populära rätter genom åren, inklusive skagen på belgisk våffla som var väldigt omtyckt förra året. Hit kommer en bred mix av kunder, kanske för att avnjuta ett glas rosé eller en god bit mat i solen.





Smakupplevelse i idyllisk miljö


Det hela började med att Jesper och hans sambo gjorde all mat på egen hand, samtidigt som de hade en liten bebis med sig. Nu har de investerat i skickliga kockar och säsongspersonal som hjälper dem. T.rassen har en kock som lagar maten och en kreativ kökspersonal som har fria händer. Tillsammans har de ständiga diskussioner om hur maten ska smaka och hur man vill ha det, samtidigt som de planerar med råvarorna inför kommande säsonger.


- Vi visste att en lokal var till salu och vi hade redan ett färdigt koncept. Vi ville särskilja oss från andra restauranger genom att erbjuda något unikt. Så vi började sälja drinkar i kannor, något som inte var vanligt på restauranger i vår stad. Vi ville också erbjuda en säsongsanpassad meny för att använda de bästa och färskaste råvarorna. Just nu tittar vi på att lägga till tonfiskwraps till sommarens meny, men vi får anpassa oss efter väder och vind, säger restaurangägaren Jesper.


2023-05-17
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies