EM_tydliga_01

TYDLIGA – Sveriges största fristående förmedlarorganisation

På fyra år har TYDLIGA gått från att vara en nystartad förmedlarorganisation till att ha över 300 rådgivare som medlemmar. Dessa företräder idag över 247 000 privatkunder och 47 000 företagskunder. Deras arbete genererar över 4 miljarder kronor i försäkringspremier via TYDLIGA till försäkringsgivarna. Fortsätter tillväxttakten är TYDLIGA snart störst i branschen.


Thomas Fjällström, vd och ordförande Björn Amb har båda lång erfarenhet från branschen. När bolaget de tidigare var med och grundade, gick från att vara oberoende till att bli delvis uppköpta och styrda, valde de att kliva av.


– Tillsammans med ett antal rådgivare ville vi starta något bättre. Vi ville göra rätt från början och med egna medel utan riskkapitalister i grunden. Idag är TYDLIGA Sveriges enda fristående förmedlarorganisation. Vi ägs av egen personal och medlemmarna. Våra rådgivare kan jobba med vilka försäkringsbolag som de vill och du som kund kan förvänta dig en rådgivning som är anpassad helt utifrån din situation, behov och till ett bra pris, förklarar Thomas.


Medlemmarna i TYDLIGA är kvalificerade rådgivare inom försäkring och finansiella tjänster, antingen under eget varumärke eller under TYDLIGA PARTNERS. De har tillstånd hos Finansinspektionen, medlemskap i SFM och anslutning till InsureSec. Som investeringsrådgivare är man antingen anknutet ombud till valfritt värdepappersbolag eller till TYDLIGA INVESTERINGSRÅDGIVNING.


Rådgivarna finns representerade på över sextio orter i landet och trots en snabb tillväxt fortsätter TYDLIGA att växa. Thomas förklarar att det bland annat har att göra med tre viktiga punkter som också särskiljer dem från konkurrenterna; medlemsavtalet, upphandlingen och teknisk innovation.


– Vi sätter både rådgivaren och kunden i fokus. Och vi släpper inte fokus. Till att börja med har alla våra rådgivare schyssta avtal. Man äger själv sina kunder. Man kan fortsätta att jobba på det sätt som man vill och har bara sex månaders uppsägningstid som medlem. För att rådgivarna ska kunna erbjuda kunderna marknadens bästa kombination av lösningar för försäkring, pension och placering, har vi upphandlade och paketerade förslag som rådgivaren kan rekommendera kunden om det passar. Det blir enkelt, tydligt och smidigt för både rådgivaren och kunden. Kunden får dessutom bara ett försäkringsbrev och en faktura i sin hand.
”Vi sätter både rådgivaren och kunden i fokus. Och vi släpper inte fokus”
TYDLIGAS tekniska innovation är helt utan motsvarighet på marknaden. Plattformen med integrerade systemlösningar förenklar och effektiviserar både rådgivarens arbete och kundens upplevelse.


– Allt sker digitalt, som ansökan, riskbedömning, signering, ändring, uppdateringar av nya regelverk/föreskrifter och villkor. Kunden kan vara trygg med att rådgivaren alltid har rätt och korrekt information tillhanda, att det finns möjlighet till överblick i systemet och att man erbjuds den bästa lösningen till det förmånligaste priset. Även här frisätter rådgivaren värdefull tid som i stället kan läggas på service och strategiskt arbete med kunden.


TYDLIGAS senaste digitala lösning möjliggör hanteringen av bolag med flera tusen anställda och går under namnet TYDLIGA STORKUND. Där kan utvalda rådgivare erbjuda kvalificerad rådgivning och de mest förmånliga lösningarna inom liv-pension och sak- och skadeförsäkringar. 


– Framtiden är otroligt spännande! Den må vara oviss, men en sak är säker. Vi kommer fortsätta att växa och ta marknadsandelar i Norden, säger Thomas.

Läs mer...

2021-06-02

EM_Mjd Renovera04

Specialister på totalrenoveringar

Artikel Med stor kunskap och med kunden i fokus utför Renovera Byggservice i Uppsala renoveringsuppdrag åt försäkringsbolag och privatpersoner. Här utför de varje uppdrag med stor noggrannhet och kvalitet.
EM_B&K Lots och Transport AB_02

Bemanningsföretag med mycket kunskap

Artikel Med lång erfarenhet av lots och transport förser B&K Lots och Transport AB företag runt om i Sverige med yrkeschaufförer. Med stor noggrannhet matchar de rätt person med rätt uppdrag och har genom åren...
  • TYDLIGA AB
  • Tel: 08-12 15 48 90
  • Adress: Bergsbovägen 11, 191 35 Sollentuna
EM_hege-blaecker_08

Hege Bläcker

Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine