EM_guldkanten-massage_05

Unna dig en avkopplande stund

I en mysig och rogivande miljö i Aneby förser Emilia Levin sina kunder med massage och hudvård. Här får kunderna en chans att varva ner samtidigt som de kan bli kvitt stela och värkande muskler.
– Det är viktigt att ta hand om sig själv och sin kropp. Med mina behandlingar kan jag göra skillnad och ge ökad livskvalitet. Det finns inget bättre än när kunderna säger att de har förbättrats och kan göra saker som de tidigare inte kunde.

Att sätta guldkant på vardagen är just vad Lilla Guldkantens Massage & Hudvård AB erbjuder sina kunder. 


– Jag hade väldigt många tankar på vad företaget skulle heta. Jag vill att kunden ska känna att det blir en egen stund att komma till mig och få en behandling. Därför landade det i det här namnet, säger Emilia Levin som är grundare och ägare. 


Emilia startade verksamheten i februari strax innan pandemin men trots det har hon haft ett bra år med mycket kunder. 


– Jag hann starta igång företaget någon månad innan pandemin kom men det har gått jättebra ändå. Jag är otroligt tacksam för de kunder som kommit och fortfarande kommer hit. 


Emilia är utbildad massör och spaterapeut och har både jobbat inom barnomsorgen och på gym, där hon idag är kvar på halvtid. 


– Jag kände att jag behövde göra något annat i yrkeslivet och valde därför att starta eget. Träning och massage går ju dessutom hand i hand. 


Emilias gemytliga salong ligger belägen i en del av hennes bostadshus i Aneby. Hennes tjänster består både av massage och hudvård, där det förstnämnda är det hon inriktat sig mest på. När kunden kommer till salongen försöker hon alltid att se helheten, och inte bara dämpa problemet för stunden.
– Jag vill hitta orsaken till att kunden har spända muskler och jobbar med den utlösande faktorn. När en kund kommer hit samtalar vi först för att jag ska få en uppfattning på vad personen gör på dagarna, vad de jobbar med och om det är några muskler som gör extra ont, för att koppla ihop vilka muskler som faktiskt får jobba på en dag. I många fall är det nacke och axlar som är problemområdet för kunden men man kan också ha problem med till exempel framsidan av kroppen som i bröstmusklerna. Många sitter till exempel med framåt roterande axlar vilket ofta är roten till smärtan i axlarna. 


Hudvården består av ansiktsbehandlingar, som kan vara ytterligare sätt för kunden att få en avkopplande stund. 


– Jag tror att många behöver lära sig att slappna av och unna sig själv en ledig stund och jag tror att allt fler börjar inse det. 


Under ansiktsbehandlingarna använder Emilia sig av ekologiska produkter av Maria Åkerberg, ett noga utvalt märke som hon vurmar för. 


– Jag gillar märket för att det finns ingenting i bara för att, utan det finns ett syfte med alla ingredienser som tillsätts. 
På salongen kan man välja mellan tre olika behandlingar. En kortare behandling med rengöring, en klassisk behandling med ansiktsmask och peeling samt en lyxvariant som även inkluderar ryggmassage. Alla behandlingar anpassas med produkter efter kundens hy.


För den som vill köpa med sig produkter hem finns även ett sortiment för ansiktet och ett urval av kroppsprodukter. 


Till salongen kommer både män och kvinnor i blandade åldrar. De flesta av kunderna bor i Aneby med omnejd men hit kommer även människor från andra orter, flera mil bort för att ta del av behandlingarna som Emilia erbjuder. 


Under det gångna året har Emilia fått många nöjda kunder. 


– Jag får mycket positiv feedback och många av dem som kommer hit blir återkommande kunder, avslutar Emilia.

Läs mer...

2021-03-15

EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
EM_ABP entreprenad_02

Markentreprenör med sinne för detaljer

Artikel Att anlägga en trädgård, göra en garageuppfart eller allmänt snygga till sin tomt gör inte bara sitt till för trivseln, det höjer många gånger också värdet på en fastighet. – I de flesta fall får man...
  • LILLA GULDKANTEN MASSAGE & HUDVÅRD AB
  • Tel: 0738-42 44 96
  • Adress: Österlånggatan 8, 578 31 Aneby
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine