Dela artikel

Upplev mer frihet i plånboken

I dagens samhälle erbjuder många låneinstitut, banker och finansbolag förmånliga lån för sina kunder. Freedom Finance Group skiljer sig från mängden genom sin långa erfarenhet av förmedling av privatlån, som både kan göras via hemsida eller i kontakt med en lånehandläggare via telefon.

Freedom Finance Group är en oberoende låneförmedlare med kontor i Sverige, Norge och Finland. Företaget har funnits i Sverige sedan 2003 och huvudkontoret ligger i Ängelholm. Freedom Finance Group är en av landets största förmedlare av lån till privatpersoner.
   – Vi satsar på personlig kontakt och agerar som mellanhand mellan långivare och kund, berättar marknadsdirektör Mattias Hallgrim.

Företaget lånar alltså inte ut några pengar, utan arbetar som mellanhand, för att kunna hjälpa kunder hitta den bästa lösningen.
   – Vi tar fram flera låneerbjudanden till dig från banker och långivare som vi samarbetar med. Vi hjälper till med en översikt av din privatsituation utifrån ditt lånebehov, och presenterar flera förslag för dig att ta ställning till. Vår tjänst är kostnadsfri för dig som låntagare.

Företaget hjälper även kunder som har det kärvt eller tidigare betalningsanmärkningar. Den intresserade kan gå in på www.freedomfinance.se för att fylla i en låneansökan, som sedan bedöms så att lämpligt förslag kan tas fram. Det kan gälla att lösa gamla lån, renovering, bilköp med mera.
   – Ja, det finns ju naturligtvis flera olika typer av lån och räntan är alltid individuellt beräknad. Den typiska kunden lånar cirka hundratusen kronor och främsta orsaken är för att samla ihop dyra lån eller krediter för att få lägre månadskostnad.

Varje kund är unik
Freedom Finance Group arbetar med hög etik och moral. Det är alltid ett ansvar att låna pengar som ska betalas tillbaka.
   – Vi är specialiserade på att förmedla lån med bra villkor, som passar just din livssituation. Vi har en seriositet mot våra kunder och vill försöka lösa varje situation på ett unikt sätt, säger Mattias Hallgrim.

Finansmarknaden är konstant aktiv och många människor är osäkra på vilket alternativ som är bäst när det kommer till att låna pengar. Freedom Finance Group står för frihet – dessutom ger frihet i plånboken mer utrymme för annat roligt i livet.

2014-11-25