www.enterprisemagazine.se - solamagicshop.com - 10-02-2021_2

Välj rätt terrassvärmare

Det är inte fel att ha en så kallad terrassvärmare, då den kan förlänga sommarkvällarna. Det är ju då de flesta av oss vill sitta ute och njuta och umgås. Men eftersom den svenska sommaren är som den är så kan det vara skönt att ha en extra värmekälla. Det är smart då att välja en terrassvärmare från Solamagic. Hos Solamagic finns det flera olika värmelampor och terrassvärmare. Överlag i dag finns det flera olika modeller, men vad fungerar egentligen bäst? Det är bra att utgå från var du ska ha den. Vanliga typer är infravärmare och gasolvärmare. Sedan finns det även halogenvärmare och fotogenvärmare. En del värmare ska vara skyddade från väder och vind, andra måste stå luftigt. 


Olika varianter av terrassvärmare

Det finns som sagt olika modeller av terrassvärmare. En bra värmelampa är den du hittar hos Solamagic. Annars har du de som är med infravärme. Det är en av de mest vanliga modellerna. Den fungerar som så att man har den inkopplad i ett eluttag. Sedan värmer den upp både föremål och kroppar som träffas av dess strålning. Luften värms indirekt upp med denna. Denna sort finns ofta för att montera fast på vägg eller i tak, men det finns även modeller att ha på golv eller bord. 


Gasolvärmare är även det en vanlig modell. Den vanligaste är den som man ställer på marken och den går att flytta på. Denna modell drivs av samma typ av gasolflaskor som används till gasolgrillar eller gasolkök.


Njut av svensk sommar

Den svenska sommaren är ofta fantastisk, men det kan vara en del kylslagna kvällar. Då kan det vara skönt att ha en terrassvärmare av något slag. Ha en som passar det utrymme du ska ha den i så att det inte riskerar att börja brinna för att den står för nära något som kan fatta eld. 

Läs mer...

2021-02-10

EM_advokatfirman-hahne-norlin_01

När du befinner dig i en kris eller vill förekomma en- välj rätt advokatbyrå

Artikel De flesta människor behöver någon gång i livet vända sig till en advokat. Du går igenom en skilsmässa, barnen ska få gåvor, ett testamente ska upprättas eller du har dragits in i ett brottmål. Advokater...
EM_alltibygg_07

Byggfirma som kan sköta hela byggprocessen

Artikel Hos Allt i 1 Bygg Huskvarna AB får kunderna en bekväm lösning för sitt byggprojekt. Här får de hjälp med alltifrån bygglovshandlingar och ritningar till uppförande med totalentreprenad.
EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

EM_hege-blaecker_08

Hege Bläcker

Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

Arkiv