www.enterprisemagazine.se - solamagicshop.com - 10-02-2021_2

Välj rätt terrassvärmare

Det är inte fel att ha en så kallad terrassvärmare, då den kan förlänga sommarkvällarna. Det är ju då de flesta av oss vill sitta ute och njuta och umgås. Men eftersom den svenska sommaren är som den är så kan det vara skönt att ha en extra värmekälla. Det är smart då att välja en terrassvärmare från Solamagic. Hos Solamagic finns det flera olika värmelampor och terrassvärmare. Överlag i dag finns det flera olika modeller, men vad fungerar egentligen bäst? Det är bra att utgå från var du ska ha den. Vanliga typer är infravärmare och gasolvärmare. Sedan finns det även halogenvärmare och fotogenvärmare. En del värmare ska vara skyddade från väder och vind, andra måste stå luftigt. 


Olika varianter av terrassvärmare

Det finns som sagt olika modeller av terrassvärmare. En bra värmelampa är den du hittar hos Solamagic. Annars har du de som är med infravärme. Det är en av de mest vanliga modellerna. Den fungerar som så att man har den inkopplad i ett eluttag. Sedan värmer den upp både föremål och kroppar som träffas av dess strålning. Luften värms indirekt upp med denna. Denna sort finns ofta för att montera fast på vägg eller i tak, men det finns även modeller att ha på golv eller bord. 


Gasolvärmare är även det en vanlig modell. Den vanligaste är den som man ställer på marken och den går att flytta på. Denna modell drivs av samma typ av gasolflaskor som används till gasolgrillar eller gasolkök.


Njut av svensk sommar

Den svenska sommaren är ofta fantastisk, men det kan vara en del kylslagna kvällar. Då kan det vara skönt att ha en terrassvärmare av något slag. Ha en som passar det utrymme du ska ha den i så att det inte riskerar att börja brinna för att den står för nära något som kan fatta eld. 

Läs mer...

2021-02-10

Bredbandsval Sverige AB

Bredband för företag – allt du behöver veta innan du bestämmer dig

Artikel
enterprisemagazine.se - concito.se - 18-06-2021

Intresserad av att hitta nya kunder?

Artikel
EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

Arkiv