1752346

Välkänd pizzeria med nya ägare

Välkända Varbergs pizzeria har fått nya ägare i höst. De kommer från Göteborg där de arbetat med att skapa härligt doftande pizzor sedan många år tillbaka. Nu för de Varbergs pizzerias koncept vidare in i framtiden!

De nya ägarna har jobbat med mat och restauranger hela sina liv. Varbergs pizzeria har en lång och fin historia och är ett välkänt varumärke i Varberg. Därför känns det extra bra för dem att få ta över denna inarbetade verksamhet. Pizzerian har en stabil kundkrets.


Utkörning av pizzor

Varbergs pizzeria, som funnits i över trettio år, har en speciell profil med en extra tjänst; utkörning av pizzor. Inom Varbergs tätort erbjuder man utkörning av pizzor. Något som blivit mycket populärt både bland privatpersoner och företagare och Varbergs pizzeria är störst i Varberg och i Halland på detta.


Pizzeran har nu sju chaufförer med fordon som kör ut pizzor. Trycket är stort speciellt på fredagar. Då sker en hel del leveranser ut till företagare som beställer mat till lunch. På helgerna levererar man till många privatpersoner. Det uppskattas och gör just denna pizzeria unik i kommunen.


Man kan även boka hemkörningar längre bort från centrum, men då handlar det om större beställningar; helst 20 – 30 pizzor.


Fortsätter med samma sortiment

De nya glada ägarna kommer att fortsatta med pizzerians invanda sortiment, men har skapat en ny menylista, en ny logga och köpt in mer professionella kläder till den personal som kör ut pizzor.

-Och så kommer vi givetvis att sätta vår egen prägel på degen och på såserna.


Pizzerian har kvar samma personalstyrka som tidigare och blir nu 14 personer inklusive ägarna.


Pizza, kebab, sallader och hamburgare

Vad hittar man då på pizzerian? Jopizza, kebab, sallader och hamburgare – det vanliga utbudet. Varbergs pizzeria är en klassisk pizzeria och skall varken ha mer eller mindre!

 

- Det har kommit fler varianter på pizzor när det gäller vegetariska och veganska pizzor och med nya pålägg som t ex lufttorkad skinka. Förr var det mer skinka, ost, salami, tonfisk och grönsaker. Vi följer med i utvecklingen och här finns ett bra utbud av både vegetariska och veganska pizzor. Vi har t ex en vegetarisk pizza med sugarsnaps, grönkål, coleslaw och sparris. Vegansk sås tillverkar vi själva, såserna är viktiga; en stor del av smaken, berättar de.

- Vi köper också in en speciell glutenfri botten för de som har glutenallergi, bakad av ett bageri utanför Varberg.  Så har vi en annorlunda pizza som varit populär bland de boende i Varberg; fikon, honung, ruccola och chevréost! En annorlunda pizza som gjort succé här. Vi vill ge Varbergborna det de vill ha, påpekar killarna.

 

Svenska råvaror

Vid Varbergs pizzeria använder man helst svenska råvaror i den mån det går att få tag på dem.

Konkurrensen i branschen är stenhård. Därför gäller det att göra extra bra och goda pizzor och kebaber.

Bra personal är viktigt. Och så får man räkna med att jobba 12-13 timmar om dagen och det gör vi gärna - detta är ju en livsstil för oss!

Läs mer...

2020-11-30

EM_Mjd Renovera04

Specialister på totalrenoveringar

Artikel Med stor kunskap och med kunden i fokus utför Renovera Byggservice i Uppsala renoveringsuppdrag åt försäkringsbolag och privatpersoner. Här utför de varje uppdrag med stor noggrannhet och kvalitet.
Em_Gigs for her_02

Vägen till jämställdhet och inkludering går genom ett sunt ledarskap

Artikel Gigs for her AB hjälper företag att sätta sin plattform för jämställdhet och inkludering, Genom att ge företag stöd i organisationsutveckling och genom att göra jämställda och inkluderande rekryteringar...
  • VARBERGS PIZZERIA
  • Tel: 0340-140 01
  • Engelbrektsgatan 23, 432 42 Varberg
  EM_marcus-aujalay_02

  Markus Aujalay

  Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

  _webb_BI1

  CAIA Cosmetics

  Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine