194061 LE1

Våra ekonomiska tjänster – är dina behov

Anlita en ekonomisk byrå som kan hjälpa dig med såväl redovisning som affärsutveckling. En extern partner som ser dina behov som sitt uppdrag.

Leticia Lilleström har en otroligt energirik personlighet och med tidigare erfarenhet från en medicinakut värnar hon om livet, och att leva det. 


       – Jag gillar utveckling och förändringar, oavsett om det gäller personlig utveckling eller bolag i utveckling. Det ska hända saker, ler Leticia som är redovisnings- och bokföringskonsult samt fembarnsmamma. 


Lilleström Ekonomibyrå profilerar sig som ekonomibyrå istället för redovisningsbyrå då Leticia menar att marknaden idag har förändrats för redovisningskonsulter. Löpande bokföring och redovisning sker på ett annat sätt än tidigare, mycket tack vare den digitala utvecklingen. Hon önskar ta ett större grepp vad gäller byråns ekonomiska tjänster och erbjuder företag, bolag och organisationer hjälp att nå sina finansiella mål genom att delta i de operativa processerna, den strategiska planeringen och genomförandet av dessa. 


        – Företagen har ofta sin nisch. Som exempel kan vi ta ett byggföretag. En entreprenör som är duktig på att bygga hus. Jag låter företagare ha fokus på det de är bra på. Jag lyfter bort det där med papper som många företagare inte tycker är intressant. Bygg ditt hus och bli färdig med det, skrattar Leticia. Det kommer att bidra mer till ditt företags framgång än att du ska hålla på med papper. 


Lilleström Ekonomibyrås styrka ligger i att leda ekonomiska och operativa aspekter, organisations- och kompetensutveckling, personalfrågor, löner, redovisning och kommunikation. Leticia har även en vidareutbildning i styrelsearbete och vd-skap. 


        – Jag kan se olika former av företagande och brukar beskriva dem som antingen aktiva eller passiva. Jag tror på att ta in en kompetent outsider för att få in nya ögon på verksamheten. En person som lyssnar och skapar en förståelse över vad som kan behöva ändras för att verksamheten ska föras framåt. Ibland kan företaget bestå av individer med olika syn på hur verksamheten ska bedrivas och då kommer jag in för att hjälpa till med kommunikationen och få alla med på tåget. Lilleström är en liten ekonomibyrå, med en stor hjärna, avslutar Leticia leendes.  

Läs mer...

2019-09-23 16:15

Hemsida
203037_02

Experter på temperaturer

Artikel Oavsett om det handlar om att skapa kyla eller värme så är det viktigt att få rätt temperatur för ändamålet. Hot'n cold Kylteknik AB hjälper med stor noggrannhet sina kunder att hitta rätt lösning för...
203045_05

Reklambyrå med bred kompetens

Artikel Exakta Group har ett minst sagt brett utbud av tjänster inom kommunikation, som dessutom kan sammanfogas till helhetslösningar, vilket underlättar livet för företagare. Inom koncernen har man även utvecklat...
  • Lilleström Ekonomibyrå
  • 070-3626112
  • Annedalsvägen 41
    168 70 Bromma
Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics. 

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine