enterprisemagazine.se -  - 22-04-2021

Vill du synas bra på nätet?

Om du har ett företag, oavsett storlek, så är det idag väldigt viktigt att ha en digital närvaro. Ett bra första steg är att skapa en bra hemsida för ditt företag. Men, det räcker inte bara att skapa en .se-sida och tro att det är bra så. Det är ju även så att du vill ha besökare till din sida. Det gäller att driva trafik dit som det heter. Det kan göras på flera sätt. Besökare hittar dig oftast via att de gör en sökning på Google. Det med hjälp av ett eller flera sökord som matchar dina sökord. För att det ska ske och att du rankas högt, så behöver du satsa på sökmotoroptimering, alltså SEO. 


Vad är sökmotoroptimering och SEO?

Sökoptimering eller sökmotoroptimering förkortas ofta SEO och det kommer av engelskans ”Search Engine Optimization”. Det är helt enkelt ett samlingsbegrepp för de arbetsprocesser som används för att förbättra positionen för utvalda sökord i sökmotorer som Google. Anledningen till att man väljer att sökoptimera sin sida eller domän är just för att man vill att sidan ska få bättre synlighet på de sökord man valt. 


Sökmotoroptimering görs främst för Google, även om man talar om olika sökmotorer. Det är just Google som används mest idag. För att du ska kunna få ett bra resultat, alltså hamna högt i deras lista, så måste du välja rätt sorts sökord. Dessutom ska din sida även optimeras på andra sätt. Det kan vara smart att ta hjälp av en SEO byrå för detta. Du vill ju nämligen helst komma på plats 1, 2 eller 3 i en sökning. För det är oftast de länkar som blir klickade på. Med hjälp av en SEO byrå kan du få din hemsida skräddarsydd så att sökmotorerna anser att din webbsida är det bästa och mest relevanta resultatet för sökordet som eftersöks.

Läs mer...

2021-04-23

EM_fobab_01

Snickare och entreprenör med bred kunskap

Artikel Med stor flexibilitet utför Fobab alltifrån små till större uppdrag åt många företagskunder i Stockholm. Alla uppdrag utförs med stort engagemang och för dem är ingenting omöjligt.
EM_Elkompaniet_01

Erfaren elfirma på frammarsch

Artikel Med stor kunskap och lång erfarenhet utför Elkompaniet olika slags installationer med hög kundservice och smidighet. Hos dem finns det alltid en vilja att hjälpa kunderna till den bästa lösningen.
EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

Arkiv