Dela artikel

Villor och vindsvåningar av hög kvalitet

Smedh Construction AB:s erfarna snickrare klarar av det mesta. Med ett gott öga för estetik och kvalitet konstruerar de alltifrån kompletta villor och vindsvåningar till specialbeställda möbler och inredning.

Byggbranschen är övermätt av företag som tävlar om jobben. Konkurrensen är stenhård och långt ifrån alla klarar av att göra i princip vad som helst, men det gör Smedh Construction. 
– Det är lite först till kvarn som gäller, säger ägaren Peter Smedh, som registrerade företaget vid millennieskiftet.

Snickeriet har två anställda och byggsidan fyra. Peter jobbar främst med administrativa uppgifter, men är vid behov även ute på bygget och arbetar fysiskt.

– Jag gillar utmaningar och att skapa. Det är kul att se resultat, ler han. 
Sedan starten har företaget gjort en hel del småjobb men även några stora projekt som löpt över ett år eller längre. – Det har bland annat rört sig om vindsvåningar, villor och lägenheter. Vid riktigt stora projekt kan vi ibland behöva anlita skickliga underentreprenörer som vi litar på.  

Smedh Construction har flest privatpersoner som kunder, och har inte gjort mycket reklam för sig genom åren, utan fokuserar snarare på att lämna bra jobb efter sig. Det har resulterat i många nöjda kunder, vilka har rekommenderat teamet till sina vänner och bekanta. Det är främst kvaliteten som tilltalar kunderna. 

– Vi är väldigt noggranna och tar den tid som behövs för ett gott resultat. Alla på bygget har kundens bästa i fokus. För att nå våra mål – nöjda kunder – är tydlig kommunikation och noggrannhet en självklarhet för oss, avslutar Peter Smedh.

2015-04-15