162072 AR

En bro mellan redovisning och revision

Är du en av många som älskar att driva företag men som tycker att bokföring och redovisning är både svårt och tråkigt? Då kan du lugnt lämna över hela eller delar av din ekonomi till Anna och Ingrid på Avimeko Redovisning. Med entusiasm och kompetens tar de sig an alltifrån löneutbetalningar till bokslut och deklarationer.

– Vi startade Avimeko 2013 med ambitionen att fungera som en bro mellan redovisning och revision, berättar Anna Skoglund och kollegan Ingrid Egerfors utvecklar:


– Vi lämnar in en färdig produkt som revisorn bara behöver skriva på och det sparar mycket pengar åt kunden. 


Denna duo åtar sig allt inom redovisning. Löpande redovisning, etablering av ekonomiska rutiner och analys av balansresultat är bara några få exempel på arbetsuppgifter. På listan över nöjda kunder finns såväl stora som små företag fördelade mellan en mängd olika branscher. 


– Vi anlitas av många byggföretag men har också många kunder inom till exempel restaurangbranschen och konstnärligt företagande, säger Anna.  


Åt några av företagen sköter Avimeko allt och fungerar som en liten ekonomiavdelning. De har också varit med och byggt upp flera företag från början med bolagsregistrering, ansökan om moms och sociala avgifter hos Skatteverket, samt bokföring.


– Det är oerhört tillfredställande att se företagen växa och få vara med på ett hörn av resan, säger Ingrid. 


Både hon och Anna talar om sitt arbete med smittande entusiasm. Att de tycker det är kul med papper och siffror går inte att missa. Ingrid brinner dessutom lite extra för att i samarbete med styrelser analysera, värdera och utveckla företag.


En viktig princip är att kunden ska vara delaktig och förstå rapporter och beräkningar. 


– Det är viktigt att vårt arbete gör nytta, i går, i dag och i morgon.

Läs mer...

2016-04-05 11:00

EM_CTNotes_1

Smart digitalt verktyg för psykoterapeuter och psykologer

Artikel Journalsystemet CTNotes är ett modernt system för terapeuter inom psykoterapi. Genom att använda sig av systemet effektiviseras administrativa moment och dessutom samlas allt digitalt, på ett smart och...
TM-fordonsva°rd_1

Tvätt och rekondhall med stort kundfokus

Artikel TM Fordonsvård & Tvätthall i Växjö förser kunderna med flera olika tjänster inom fordonstvätt och rekond för såväl personbilar som lastbilar, bussar, husbilar och entreprenadfordon. Här råder inte bara...
Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Arkiv