Butik med bredd och kundservice

Granngården i Vara har ett stort sortiment, vilket lockar många kunder. Här blir man bemött av kunnig personal som tycker att kundservice är A och O. – Vi vill ge alla en bra upplevelse genom hjälpa alla kunder så bra som möjligt och med ett leende på läpparna. Det är roligt att göra kunderna glada och nöjda och vi vill att det kommer ännu fler hit, säger Lina Johansson.

På Granngården i Vara finns ett stort sortiment inom såväl trädgård, djurprodukter som lantbruk. Hit kan såväl den som ska göra i ordning sin trädgård och letar efter fröer eller jord som den som letar foder till sina djur vända sig, vilket gör att kunder i alla åldrar besöker butiken. 


De erbjuder också flera tjänster, som reparationer av vissa produkter som säljs i butiken, ett exempel är gräsklippare. Men de klipper även träd och har egna tekniker som åker ut för att utföra arbetet hos kunderna. 


      – Målet för framtiden är att få in ännu fler trädgårdstjänster och som ett steg i detta har vi nu lanserat produktabonnemang där du kan leasa din robotgräsklippare, åkgräsklippare eller snöslunga, säger Lina Johansson som är butikschef. 


För Lina passar jobbet som butikschef på Granngården perfekt. Hon är uppväxt på en bondgård och har alltid sysslat med trädgård och djur. Hennes intresse tog henne till hästgymnasiet och därefter provade hon på olika yrken. När hon en dag handlade på Granngården i Vara, kände hon att det var där hon ville jobba. Hon vände sig till arbetsförmedlingen och fick en praktikplats i butiken under 2012. 


      – Jag trivdes otroligt bra och lärde mig säljdelen, som kom helt naturligt för mig. 2013 fick jag jobb som säljare och 2016 när butikschefen slutade, såg hon sin chans att söka tjänsten. Jag hade inga förhoppningar om att få tjänsten, då jag inte hade några utbildningar eller jobbat som säljare särskilt länge. Men jag fick tjänsten som butikschef och det var en fantastisk känsla.


Butiken är välbesökt och har under de senaste åren växt och framtidsvisionen är att växa ytterligare.


      – Jag vill att vi ska bli en ännu större butik och att fler kunder ska få upp ögonen för oss. Visionen är att utöka verksamheten, med bland annat ett större sortiment, vilket jag ser fram emot.


Då kommer det första målet vara att vi ska erbjuda fler tjänster utöver alla produkter och då kommer det främst att handla om hund-och kattvård där vi kan erbjuda bland annat kloklippning.

Läs mer...

2020-06-04 10:15

204034_01

Behandlingar med naturligt resultat

Artikel Med hjälp av hårtransplantationer, där man genom operation flyttar det egna håret, kan man få tillbaka hårväxten där den glesats ut. På Chinur Cliniq AB utför de operationer och även andra behandlingar...
204013_01

Städtjänster med omtanke om människor och miljö

Artikel Med ett stort miljötänk, korta avtal och skräddarsydda lösningar förser MJ-Service AB sina kunder med städtjänster och andra hushållsnära tjänster av olika slag. De städar såväl kontorslokaler som industrier...
Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Arkiv