141088-ByggVVSElSthlm

Byggföretag med vinnande koncept och räntefri delbetalning

Bygg VVS El Stockholm startades som ett alternativ till de många mindre nogräknade byggföretagen. Företagets vd Ahad Bayramov drev redan ett VVS-företag med framgång och tyckte att det var dags att kunna erbjuda samma kvalitet och pålitlighet i byggbranschen.

På Bygg Vvs El Stockholm är det nybyggnationer och totalrenoveringar som står i fokus och sedan företaget startade för ett och ett halvt år sedan har man haft fullt upp och växt ordent­ligt. Framför allt är det kunskaperna och möjligheten att kunna erbjuda kunden totalentreprenad som har bidragit till framgångarna. Här kan man utföra allt från dränering till nybyggen och har alla hantverkare som krävs för att kunna utföra ett komplett jobb.
   – Men vi vill inte ta för stora jobb utan ta allt steg för steg. Då blir det stabilt, förklarar Rasul Mamedov, som driver företaget tillsammans med Ahad Bayramov
Företagets många rekommendationer och få reklamationer tyder på att Ahad och Rasul kör en smart strategi.

I Stockholm är Bygg Vvs El Stockholm det enda byggföretag som erbjuder renovering på delbetalning. Genom ett samarbete med Resurs Bank kan kunderna delbetala upp till 100 000 kronor helt räntefritt under ett år. Endast administrativa kostnader tillkommer.
   Ytterligare en sak är smått unik för företaget. På Facebook kan man ta del av alla projekt som företaget har gjort.
   – Jag gör album för varje projekt vi gör. Albumet innehåller steg för steg-bilder och alla kan gå in och kolla på dokumentationen hur det har gått till – kunder, intresserade och försäkringsbolag, berättar Rasul Mamedov, som menar att Facebook är överlägset Rejta där faktiskt vem som helst kan skriva omdömen.

Läs mer...

2014-01-04 12:30

204107_01

Hitta balansen i livet och bli trygg i dig själv

Artikel Med en lång yrkeskarriär och erfarenhet av olika chefsbefattningar vill Gunn-Henny Dahl hjälpa företag och organisationer i förändringsledning för att få tryggare chefer och välmående personal. – Det...
205020_01

Din advokat ska vara kompetent, visa engagemang för din sak och göra dig trygg!

Artikel Om du är utsatt för ett brott eller står inför en stundande vårdnadstvist, är det av yttersta vikt att vända dig till en advokat med processvana, kompetens och erfarenhet. Kärnverksamheten hos Advokatbyrån...
Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

naim 4

Superdesignern Naim Josefi

Skapar magi.

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

Arkiv