204021_01

Fönsterputs med kvalitet

Med känsla och engagemang utför Glans Fönsterputs kvalitativ fönsterputsservice som både är effektiv och prisvärd. Med deras smidiga tjänster behöver man aldrig bekymra sig för att få tid till sina fönster, utan får på ett enkelt och smidigt sätt rena fönster, året om.

Daniel Glans som äger och driver Glans Fönsterputs har lång erfarenhet av branschen och vet hur man utför fönsterputsning med kvalitet och effektivitet. 

    Direkt efter att Daniel hade gått ut gymnasiet blev han anställd på ett större företag inom fönsterputsning och fick då mycket erfarenhet av yrket. När han efter en tid blev arbetsledare i sin grupp kände han att det var dags att starta eget. 

    – Med flera års erfarenhet av branschen och efter att ha haft en anställning som arbetsledare kändes det som ett bra och naturligt val, förklarar Daniel. 

    När han startade firman under 2016 fick han snabbt ett gott rykte och en stor kundkrets. 

    – Jag utförde bra jobb ända från starten, vilket gjorde att ryktet spred sig. Sedan starten har kundkretsen bara växt och de kunder jag varit ute hos hör alltid av sig igen.

    Deras kunder består både av privatpersoner och företag och finns till stor del i Trelleborg men också i Svedala, Malmö, Lund och runt om i Vellinge. 

    Daniel gör geografiska scheman över fönsterputsningen, vilket gör att om en kund ringer vid rätt tillfälle är det möjligt att ta del av deras tjänster med kort varsel. Om en kund däremot vill ha fönsterputsning vid en viss tidpunkt, som inte står på schemat, kan väntetiden vara upp till en månad.

    Många av hans kunder har abonnemang på fönsterputsning, något som blir allt populärare. 

Genom att planera deras kundbesök geografiskt kan de effektivisera jobbet och hålla nere kostnaderna, vilket gynnar kunderna och skänker en omtanke om miljön. 

    När kunderna tecknar ett abonnemang putsar de fönstren utvändigt, vilket gör att kunden inte behöver vara hemma. 

    – Vi putsar fönstren enligt schema och de flesta väljer varannan månad men det går även att välja fönsterputs vid tre eller fyra tillfällen per år.

    Företaget använder sig också av ett vattensystem med avjoniserat vatten, som nästan är 200 gånger renare än vanligt vatten. Med systemet kan de tvätta de allra mesta som finns utvändigt hos kunden, som plåttak, pooltak, solceller och fasader. 

I alla jobb som Daniel och hans anställda utför, står en bra relation till kunderna högt i fokus. 

    – Vi är väldigt omtyckta av våra kunder, då vi lägger ner mycket tid på att skapa en bra kontakt med dem. Jag anställer därför personer som jag tycker har en bra personlighet och blir omtyckta av kunderna. Jag får ofta höra av kunderna att de känner en tillit till oss och eftersom många av våra kunder är återkommande skapas också bra och långvariga relationer, avslutar Daniel.

Läs mer...

2020-06-15 14:45

203014_03

Populär grill med unika smaker

Artikel Med stor passion för både mat och människor har entreprenören Ahmed Alqadom startat Kungsgrillen på flera platser i Växjö. Med sin mat vill han göra människor glada. – Ända från starten av den första...
204041_01

Svetsverkstad med gamla anor

Artikel Med lång erfarenhet och flera certifieringar utför Osby Svetsverkstad AB såväl små som stora uppdrag till sina kunder. I lokalerna och på plats ute hos kund tillverkas allt inom balk- och stålkonstruktioner...
  • GLANS FÖNSTERPUTS
  • Tel | 0733-60 00 71
  • Adress | Östergatan 10B, 231 44 Trelleborg
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine