EM_hittakreditkortet_01

Att vara entreprenör inom nischen kreditkort

Att vara entreprenör betyder att ha många bollar i luften. Att driva eget företag innebär massor med ansvar, en mångfald av arbetsuppgifter och föränderliga ekonomiska villkor. Går det bra för verksamheten, så är du också som ägare säkrad när det kommer till den finansiella biten. Går det däremot sämre, kan det kännas lite kärvt. Den sistnämnda situationen kan i sig lösas genom att hittakreditkortet, eller om man ska uttrycka det på ett annat sätt – att hitta ett kreditkort som kan komma till hands när cashbehovet slår till.     


Viktiga steg till att bli en bra entreprenör

Att bli bra entreprenör kräver mycket av en. Vilka viktiga steg behöver du ta för att bli en bra sådan? Nedanstående lista visar några av dem. 

  • Formulera din affärsidé väl
  • Gör en marknadsundersökning. Kan vara så att någon annan redan har utvecklat något liknande
  • Gör en budget. Hur mycket kostar att förverkliga din affärsidé
  • Behöver du investering? Undersök vem som skulle vara villig att investera i din idé
  • Gör en tidsplan. Vad ska göras och hur mycket tid har du på dig för varje bit


Låter detta som en svår uppgift? Då kan du alltid söka dig till en konsult som kan hjälpa dig att både formulera dina mål och göra en preliminär budget. Sådan typ av rådgivning lönar sig i längden. 


Våga mer där få vågar ta risker

Även om ovanstående listan innehåller de viktigaste bitarna som göra en entreprenör till en vinnande aktör så saknar den kanske den väsentligaste komponenten. Vilken är den? Jo, att vara lite extra modig och att våga mer. Har du en dröm och en idé du tror kan göra succé, våga att satsa på den. 


Ifall du får ett nej från en investerare, så försök med någon annan. Ge inte upp utan gå den lilla extra biten som kan ge dig den önskade framgången. 


Lycka till! 


Sponsrat innehåll

Läs mer...

2021-03-18

EM_Esn Sverige_01

Kvalitativa elinstallationer i Stockholm

Artikel Med stor noggrannhet utför Esn Sverige AB elinstallationer åt både privatpersoner och företag. Trots sin korta tid på marknaden har företaget blivit en omtyckt aktör med ett brett spann av kunder.
EM_Elkompaniet_01

Erfaren elfirma på frammarsch

Artikel Med stor kunskap och lång erfarenhet utför Elkompaniet olika slags installationer med hög kundservice och smidighet. Hos dem finns det alltid en vilja att hjälpa kunderna till den bästa lösningen.
EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Arkiv