EM_hittakreditkortet_01

Att vara entreprenör inom nischen kreditkort

Att vara entreprenör betyder att ha många bollar i luften. Att driva eget företag innebär massor med ansvar, en mångfald av arbetsuppgifter och föränderliga ekonomiska villkor. Går det bra för verksamheten, så är du också som ägare säkrad när det kommer till den finansiella biten. Går det däremot sämre, kan det kännas lite kärvt. Den sistnämnda situationen kan i sig lösas genom att hittakreditkortet, eller om man ska uttrycka det på ett annat sätt – att hitta ett kreditkort som kan komma till hands när cashbehovet slår till.     


Viktiga steg till att bli en bra entreprenör

Att bli bra entreprenör kräver mycket av en. Vilka viktiga steg behöver du ta för att bli en bra sådan? Nedanstående lista visar några av dem. 

  • Formulera din affärsidé väl
  • Gör en marknadsundersökning. Kan vara så att någon annan redan har utvecklat något liknande
  • Gör en budget. Hur mycket kostar att förverkliga din affärsidé
  • Behöver du investering? Undersök vem som skulle vara villig att investera i din idé
  • Gör en tidsplan. Vad ska göras och hur mycket tid har du på dig för varje bit


Låter detta som en svår uppgift? Då kan du alltid söka dig till en konsult som kan hjälpa dig att både formulera dina mål och göra en preliminär budget. Sådan typ av rådgivning lönar sig i längden. 


Våga mer där få vågar ta risker

Även om ovanstående listan innehåller de viktigaste bitarna som göra en entreprenör till en vinnande aktör så saknar den kanske den väsentligaste komponenten. Vilken är den? Jo, att vara lite extra modig och att våga mer. Har du en dröm och en idé du tror kan göra succé, våga att satsa på den. 


Ifall du får ett nej från en investerare, så försök med någon annan. Ge inte upp utan gå den lilla extra biten som kan ge dig den önskade framgången. 


Lycka till! 


Sponsrat innehåll

Läs mer...

2021-03-18

Em_Gigs for her_02

Vägen till jämställdhet och inkludering går genom ett sunt ledarskap

Artikel Gigs for her AB hjälper företag att sätta sin plattform för jämställdhet och inkludering, Genom att ge företag stöd i organisationsutveckling och genom att göra jämställda och inkluderande rekryteringar...
EM_alltibygg_07

Byggfirma som kan sköta hela byggprocessen

Artikel Hos Allt i 1 Bygg Huskvarna AB får kunderna en bekväm lösning för sitt byggprojekt. Här får de hjälp med alltifrån bygglovshandlingar och ritningar till uppförande med totalentreprenad.
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

EM_hege-blaecker_08

Hege Bläcker

Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

Arkiv