EM_Minoveraspa_05

Behandlingar för kropp och sinne

Hos Minovera Spa kan kunderna i en lugn och avslappnad miljö ta del av ett brett spann av behandlingar. Här jobbar man med ekologiska produkter och utför behandlingar som gör gott för både in- och utsida.

Hos Minovera Spa råder en lugn och välkomnande känsla. Här har de samlat ett brett spann av behandlingar under ett och samma tak. Ägaren till verksamheten, Carina Petersson, har ett stort intresse för människor och friskvård, vilket fick henne att starta företaget för tio år sedan.


– Jag hade jobbat inom vården i många år men kände att jag inte kunde påverka något där.


Därefter började jag att jobba på BB, det var ingen sjukvård men jag lockades av att jobba med friskvård istället. För att uppmuntra människor till att träna, röra på sig och må bra i både kropp och själ. Dessutom hade jag redan jobbat lite inom branschen tidigare, då min moster drev hudvårdssalong som jag jobbade på när jag var yngre, säger Carina.


När Carina startade verksamheten valde hon att arbeta med ekologiska och svensktillverkade produkter.


– Då var det inte så vanligt men idag är det något som människor ständigt efterfrågar.
Avslappnande duobehandlingar 

På salongen har Carina anställda hudterapeuter som utför bland annat ansiktsbehandlingar, färgning av bryn och fransar samt vaxning, medan Carina själv utför bland annat akupunktur och massage. Här finns också behandlingar som lymfmassage, behandlade massage, zonterapi, öronakupunktur och hypnosterapi där man jobbar med psyket.


– Vi har tagit in så många behandlingar för att täcka in allt för att människor ska må bra.


Verksamheten består av två olika lokaler, där den ena fungerar som bland annat yogalokal. Den andra rymmer spa, bastu och kurbad samt duobehandlingar för par eller kompisar som vill utföra behandlingar tillsammans, som till exempel massage.


– Vi har även många par som kommer hit. Vi ställer fram godis och frukt, de badar en timme och därefter väljer många en massage och även ansiktsbehandlingar, som då utförs i samma rum.


Kunderna består av människor i alla åldrar, både killar och tjejer. Carina berättar att många som kommer till Minovera Spa lever ofta i en stressig tillvaro och att många knutar kan lösas upp när de får behandlingar.


– En del som kommer är väldigt stressade och kan inte slappna av alls till en början men sedan släpper det och det händer till och med att människor börjar gråta. Jag är utbildad för att hjälpa människor på ett djupare plan och man blir lite av en psykolog.
Ekologiska och svensktillverkade hudvårdsprodukter 

På Minovera Spa säljer de även produkterna som används vid behandlingarna och har tre ekologiska och svensktillverkade märken, däribland Maria Åkerberg.


– Vi har många produkter inom hudvård och även för resultatinriktade behandlingar.


I företaget jobbar totalt sex anställda i olika omfattning, som Carina pratar varmt om. Hon berättar att som anställd hos henne är det viktigt att vara empatisk och lyhörd.


– Det är viktigt att alltid sätta kunden i fokus. Det spelar ingen roll vilken behandling vi utför. De ska alltid känna att de fått en genuin uppmärksamhet.


Carina berättar att de under åren haft många nöjda kunder som gillar miljön, deras service och breda spann av behandlingar.


– De gillar att vi har en helhet och tycker att de blir hörda och sedda av oss, avslutar Carina.

Läs mer...

2021-08-27

Boka Behandlingar
EM_alltibygg_07

Byggfirma som kan sköta hela byggprocessen

Artikel Hos Allt i 1 Bygg Huskvarna AB får kunderna en bekväm lösning för sitt byggprojekt. Här får de hjälp med alltifrån bygglovshandlingar och ritningar till uppförande med totalentreprenad.
EM_Mjd Renovera04

Specialister på totalrenoveringar

Artikel Med stor kunskap och med kunden i fokus utför Renovera Byggservice i Uppsala renoveringsuppdrag åt försäkringsbolag och privatpersoner. Här utför de varje uppdrag med stor noggrannhet och kvalitet.
  • MINOVERA SPA
  • Tel | 0470 199 55
  • Adress | Pär Lagerkvists Väg 13, 352 43 Växjö
EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine