LindbergsBygg&Ma°leri1LindbergsBygg&Ma°leri3

Bekväm totalentreprenad

Lindbergs Bygg & Måleri AB kan erbjuda sina kunder alltifrån mindre jobb inom byggnation, renovering och målning till större jobb där de ansvarar för hela entreprenaden.

Håkan Lindberg som äger och driver Lindbergs Bygg & Måleri har en lång erfarenhet av branschen. Han startade sitt första företag inom bygg redan 1996, som han drev fram till 2008, innan han gick över till att vara anställd. Dessförinnan hade han både jobbat på verkstad och varit anställd som snickare. För två år sedan bestämde han sig på nytt för att driva eget och startade då Lindbergs Bygg & Måleri.

   – Jag kände att jag ville börja snickra igen. Det är kul att få skapa, menar Håkan.

Eftersom han både är snickare och har erfarenhet och dessutom är kunnig inom målning, kan han utföra flera moment av jobbet.

Han utför alla möjliga slags uppdrag till sina kunder, som att bygga kök, garage, soldäck och altaner. Men han utför också mindre och större renoveringar samt takbyten.

   – Jag gör allt som rör byggnadsarbete, beroende på vad kunden vill ha hjälp med. Den senaste tiden har det varit mycket renoveringar av bland annat kök och badrum. Jag hjälper även en husleverantör att inreda övervåningar på nybyggnationer. Vid dessa jobb har jag totalentreprenaden och lejer hantverkare så att kunden slipper göra det.

Även inom andra jobb som han anlitas för tar han in andra entreprenörer som rörmokare, elektriker och plåtslagare.

   – Jag kan då erbjuda kunden en bekväm helhetslösning och göra allt från grund till tak, då jag ansvarar för totalentreprenaden.

Håkan jobbar själv i företaget men samarbetar med en annan snickarfirma, vid större jobb.

   – De är också behöriga för att utföra jobb i våtrum, vilket gör att vi kan erbjuda en helhetslösning även där.Håkan har sitt säte i Jönköping, där han utgår ifrån. Här finns den utrustning, lager och de maskiner han behöver. Han utför de flesta jobben i Jönköping med omnejd men har även kunder från andra orter som ligger i närheten.

Kunderna består av både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. De privatpersoner som anlitar Håkan kan även ta del av ROT-avdraget.


Håkan som nästan har 25 års erfarenhet av yrket, har en gedigen erfarenhet och stor kunskap. Det är kanske också en stor anledning till alla nöjda kunder som han har.

   – Jag får många nöjda kunder på rekommendation från andra och ofta bra respons från kunderna, som säger att de är nöjda med jobbet, avslutar Håkan.

Läs mer...

2021-01-05

EM_advokatfirman-hahne-norlin_01

När du befinner dig i en kris eller vill förekomma en- välj rätt advokatbyrå

Artikel De flesta människor behöver någon gång i livet vända sig till en advokat. Du går igenom en skilsmässa, barnen ska få gåvor, ett testamente ska upprättas eller du har dragits in i ett brottmål. Advokater...
EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
  • LINDBERGS BYGG & MÅLERI AB
  • Tel: 0705-19 14 80
  • Strömsbergs gård 5, 553 08 Jönköping
  EM_marcus-aujalay_02

  Markus Aujalay

  Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

  EM_peter-svensson_05

  Fotar världens kändisar

  Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

  EM_hege-blaecker_08

  Hege Bläcker

  Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine