LindbergsBygg&Ma°leri1LindbergsBygg&Ma°leri3

Bekväm totalentreprenad

Lindbergs Bygg & Måleri AB kan erbjuda sina kunder alltifrån mindre jobb inom byggnation, renovering och målning till större jobb där de ansvarar för hela entreprenaden.

Håkan Lindberg som äger och driver Lindbergs Bygg & Måleri har en lång erfarenhet av branschen. Han startade sitt första företag inom bygg redan 1996, som han drev fram till 2008, innan han gick över till att vara anställd. Dessförinnan hade han både jobbat på verkstad och varit anställd som snickare. För två år sedan bestämde han sig på nytt för att driva eget och startade då Lindbergs Bygg & Måleri.

   – Jag kände att jag ville börja snickra igen. Det är kul att få skapa, menar Håkan.

Eftersom han både är snickare och har erfarenhet och dessutom är kunnig inom målning, kan han utföra flera moment av jobbet.

Han utför alla möjliga slags uppdrag till sina kunder, som att bygga kök, garage, soldäck och altaner. Men han utför också mindre och större renoveringar samt takbyten.

   – Jag gör allt som rör byggnadsarbete, beroende på vad kunden vill ha hjälp med. Den senaste tiden har det varit mycket renoveringar av bland annat kök och badrum. Jag hjälper även en husleverantör att inreda övervåningar på nybyggnationer. Vid dessa jobb har jag totalentreprenaden och lejer hantverkare så att kunden slipper göra det.

Även inom andra jobb som han anlitas för tar han in andra entreprenörer som rörmokare, elektriker och plåtslagare.

   – Jag kan då erbjuda kunden en bekväm helhetslösning och göra allt från grund till tak, då jag ansvarar för totalentreprenaden.

Håkan jobbar själv i företaget men samarbetar med en annan snickarfirma, vid större jobb.

   – De är också behöriga för att utföra jobb i våtrum, vilket gör att vi kan erbjuda en helhetslösning även där.Håkan har sitt säte i Jönköping, där han utgår ifrån. Här finns den utrustning, lager och de maskiner han behöver. Han utför de flesta jobben i Jönköping med omnejd men har även kunder från andra orter som ligger i närheten.

Kunderna består av både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. De privatpersoner som anlitar Håkan kan även ta del av ROT-avdraget.


Håkan som nästan har 25 års erfarenhet av yrket, har en gedigen erfarenhet och stor kunskap. Det är kanske också en stor anledning till alla nöjda kunder som han har.

   – Jag får många nöjda kunder på rekommendation från andra och ofta bra respons från kunderna, som säger att de är nöjda med jobbet, avslutar Håkan.

Läs mer...

2021-01-05

EM_ CG Ekonomi AB_01

Personlig och engagerad redovisningsbyrå

Artikel CG Ekonomi AB i Åkersberga förser små och medelstora företag med ett brett spann av tjänster samtidigt som de också fungerar som ett bollplank. Här finns ett stort, varmt och personligt engagemang för...
EM_alium_01

Bokföring är ett hantverk!

Artikel Med löpande bokföring vet du vad i din verksamhet som är lönsamt och vad som inte är det. Ägare och styrelse kan vara trygga med att inte riskera att bli personligt betalningsansvariga om företaget har...
  • LINDBERGS BYGG & MÅLERI AB
  • Tel: 0705-19 14 80
  • Strömsbergs gård 5, 553 08 Jönköping
  _webb_BI1

  Caia cosmetics

  Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

  EM_andrea_brandstrom_01

  Andréa Brändström

  Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine