EM_Aversa bygg_01

Bygg och underhåll inom detaljhandeln

Med stor noggrannhet förser Aversa Bygg AB företag inom olika branscher med sina tjänster. Här underhåller och bygger de om butikslokaler och kontor till lägenheter och vice versa samt förser fastighetsägare med sina tjänster.

Zoran Kandic som äger och driver Aversa Bygg AB började sin bana inom byggbranschen för tio år sedan. Han är uppväxt inom restaurangbranschen, då hans pappa tidigare ägde en restaurang i Stockholm men övergick så småningom till att börja köra taxi. Efter många år som taxiförare beslutade han sig för att starta ett byggföretag. Han hyrde ett rum där han lärde sig att snickra, måla och spackla och redan efter en månad tog han sitt allra första uppdrag. Det märkts tydligt att Zoran är driftig och målmedveten. Hans egenskaper och intresse för bygg har lett till företaget minst sagt har vuxit. Idag har han femton som är fast anställda och även några extra som han tar in vid behov.


Avtal med världsledande klädvarumärke 

På Aversa Bygg jobbar de uteslutande mot företag och framförallt mot detaljhandeln, då de bygger om och utför underhåll av butiker. De utför även anpassningar inom kontor och lägenheter. 


– Många av de företag som vi utför uppdrag åt har vi haft som kunder i flera år, säger Zoran.


De har också avtal med ett världsledande klädvarumärke, där de utför uppdrag i deras butiker i många olika städer, som Stockholm, Uppsala, Göteborg och även Köpenhamn. De tar också på sig uppdrag åt många företag inom andra branscher. Just nu utför de fem lägenhetsrenoveringar åt en fastighetsägare samtidigt som de också bygger om ett stort parkeringsgarage som ska bli förråd.


– Vi tar också många uppdrag åt bostadsrättsföreningar, då vi antingen bygger skalet eller gör uteplatser.
Ett av de starkaste åren 

Zoran som brinner för branschen och företaget tycker att det är roligt med variationen som jobben medför.


– Ingen dag är den andre lik. Dessutom är det otroligt kul att jobba åt butikskedjor, då man jobbar på många olika platser och träffar mycket folk.


Aversa Bygg har vuxit snabbt sedan starten, både med anställda och kunder och trots året som gått med pandemin, har det varit ett av deras starkaste år sedan starten.


– Det beror till stor del på att det som skulle utföras på flera år har många valt att göra under ett och samma år, eftersom många kontor varit tomma och butiker stängda, speciellt i Danmark.


Till nya kunder som vill anlita Aversa Bygg rekommenderar Zoran att testa dem under några dagar.


– För att kunderna ska få chans att testa oss brukar jag erbjuda att vi kan komma in och jobba under ett par dagar, så de kan se vad vi går för.


Värnar om kvaliteten  

Inom företaget råder många mjuka värden, där Zoran tycker att alla är lika värda.


– En bra chef är en arbetande chef. Jag hinner kanske inte alltid utföra praktiska saker men jag har på mig byggkläder och rycker in där det behövs. När man är ett mindre företag inom den här branschen är man inte chef, utan en i gänget.


Zoran och hans anställda utför alla jobb med stor noggrannhet, vilket också har gett dem många nöjda kunder genom åren.

När man ska välja byggföretag som kund tycker Zoran att det är viktigt att titta på vilken kvalitet man får, snarare än att titta på priset.


– Vi är inte billigaste men vi har heller inte någon som ringt in till oss och klagat. Billigast är inte alltid bäst och det är viktigt att komma ihåg, menar Zoran.Läs mer...

2021-08-06

EM_ABP entreprenad_02

Markentreprenör med sinne för detaljer

Artikel Att anlägga en trädgård, göra en garageuppfart eller allmänt snygga till sin tomt gör inte bara sitt till för trivseln, det höjer många gånger också värdet på en fastighet. – I de flesta fall får man...
EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
  • Aversa Bygg
  • Tel | 08-96 73 67
  • Adress | Pepparvägen 19, 123 56 Farsta
EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine