204086_01204086_02 (kopia)204086_03204086_04204086_05

Byggföretag med känsla och kunskap

Med stort kunnande och många mjuka värden utför A Till Ö Entreprenad Allt Inom Bygg AB många olika slags tjänster inom bygg. Genom åren har företaget vuxit sig allt större, vilket siar om många nöjda kunder. – Att vi får in så mycket jobb är en bekräftelse på att vi utför bra arbeten. I de flesta fall tror jag inte att människor väljer hantverkare på grund av prislappen, utan det är utifrån personkemin, säger Andreas Abrahamsson.

Att ha kontakt med en snickarfirma som är kunnig, har bredd och där personkemin stämmer, är mycket värt då man kan anlita samma företag när nya projekt dyker upp. A till Ö Entreprenad Allt Inom Bygg jobbar utifrån många mjuka värden och gör det mesta man kan tänka sig, allt från fönsterbyten och altanbyggen till panelbyten, tillbyggnader och nybyggnationer. Företaget gör jobb både på in- och utsidan och samarbetar även med ett företag som är specialiserad på trallbyggen och dessutom med plattsättare vid uppdrag i våtrum.


Andreas Abrahamsson som äger och driver företaget har alltid haft ett stort intresse för bygg och snickerier. Som ung sommarjobbade han på olika snickeriföretag och utbildade sig tidigt till snickare. Efter att ha jobbat som anställd under flera år beslutade han 2012 för att starta eget efter att han byggt ett hus till sig själv, helt utan anmärkning. 

 – Jag kände då och fick en bekräftelse på att jag var så pass kunnig att jag kunde jobba åt mig själv istället.

Under åren har företaget vuxit och för en tid sedan omvandlade han den enskilda firman till aktiebolag. Idag har företaget tre som är fast anställda samt några timanställda och kommer inom kort att anställda några fler.

 – Vi ska göra ett jättestort projekt i Falkenberg. Jag har även börjat samarbeta med Folkpool och har redan nu tio pooler inbokade som ska byggas under sensommaren.

Att jobba brett, åt många olika kunder och med många olika projekt är den del som Andreas tycker är den stora charmen med företaget.

 – Inget jobb är det andre likt och det är vad som gör det så roligt.
Företaget jobbar främst runt om i Halland men tar också på sig uppdrag i Båstad med omnejd. Innan Andreas anställde jobbade han i större utsträckning mot företag och större byggen men idag har han valt att inrikta sig alltmer mot privatpersoner. Andreas och hans anställda är gärna med från start till mål i projekten och försöker alltid hitta de bästa lösningarna för sina kunder.

 – Många gånger ger jag råd och tips, både före projektet och under arbetets gång och jag upplever att kunderna uppskattar det.


Idag när företaget vuxit allt mer så tillbringar Andreas mycket tid på att besöka nya kunder och titta på jobb, samtidigt som han fungerar som en stöttepelare för de anställda och tillsammans utgör de ett kunnigt och erfaret team.

 – Jag har en anställd som gillar tak och är jätteduktig på det, medan en annan är väldigt duktig på tillbyggnader. De kompletterar varandra bra och jag är ett stöttande komplement.

Genom åren har företaget haft många nöjda kunder, vilket genererat i nya som resulterat i att företaget har vuxit. 

Läs mer...

2020-10-01

EM_ CG Ekonomi AB_01

Personlig och engagerad redovisningsbyrå

Artikel CG Ekonomi AB i Åkersberga förser små och medelstora företag med ett brett spann av tjänster samtidigt som de också fungerar som ett bollplank. Här finns ett stort, varmt och personligt engagemang för...
EM_Elkompaniet_01

Erfaren elfirma på frammarsch

Artikel Med stor kunskap och lång erfarenhet utför Elkompaniet olika slags installationer med hög kundservice och smidighet. Hos dem finns det alltid en vilja att hjälpa kunderna till den bästa lösningen.
  • A-Ö ENTREPRENAD ALLT INOM BYGG AB
  • Tel | 0733-56 42 44
  • Vattugatan 7, 313 32 Oskarström
  _webb_BI1

  Caia cosmetics

  Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

  EM_marcus-aujalay_02

  Markus Aujalay

  Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

  EM_mercedes.murat_04

  Mercedes Murat

  Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine