EM_ All In Accounting Stockholm_03

Den personliga bokföringsbyrån

Bakom familjeföretaget All In Accounting i Stockholm AB finns stor kunskap och många års erfarenhet. Företaget utmärker sig som den personliga byrån, där man i familjär stämning arbetar nära sina kunder. – Det ska vara enkelt att anlita oss och här blir alla sedda, säger Leif Hermansson.

All In Accounting i Stockholm AB består av makarna Lotta och Leif Hermansson samt sonen Robert Hermansson. Leif som är auktoriserad revisor i botten anställde Lotta som revisionsassistent för drygt 30 år sedan, när han var anställd på ett stort revisionsbolag. Efter en tid bildade Lotta och Leif familj och fick bland annat sonen Robert. 


Lotta som ville jobba deltid som småbarnsförälder valde att sadla om och startade enskild firma där hon arbetade med ekonomisk fastighetsförvaltning. Även Leif, som hellre ville jobba mot mindre företag valde också att starta eget och har sedan 1996 ägt två olika revisionsbolag. När Leif slutade arbeta som auktoriserad revisor slog han och Lotta ihop sina företag och bildade All In Accounting. Sedan starten har även Robert, som gått på Påhlmans Handelsinstitut varit en del av verksamheten. Inom företaget har Lotta fortsatt att rikta in sig mot ekonomisk fastighetsförvaltning medan Robert och Leif sysslar med andra kunduppdrag.


– Leif står för skattekunskaperna eftersom han har lång erfarenhet av det medan Robert är löne- och

IT-ansvarig, säger Lotta.
Digitaliserat arbetssätt

Företaget har ett brett spann av både tjänster och kunder. Här hjälper de till med de små uppdragen, som deklarationer en gång per år, till de större som innebär  bolagsbildning, löpande bokföring, boslut,  lönehantering och så vidare. Deras kunder består av små ägarledda företag, inom många olika branscher. Under förra året valde de att digitalisera sig och samtidigt börja använda Fortnox.


– I och med det behöver inte kunderna komma in fysiskt med papperna, utan kan fota dem med sin mobil, säger Robert.


På byrån jobbar de med alla bolagsformer, inom alla branscher och har därför ett brett spann av kunder


– En hel del av kunderna kommer från revisionstiden, då vi hjälpte dem med bokslut och idag hjälper vi dem med redovisningstjänster och liknande, säger Leif.
Familjär stämning 

Även bostadsrättsföreningarna som Lotta haft som kunder när hon bedrev sin enskilda firma har följt med in i deras nya bolag.


– Jag har inte tappat en enda kund sedan starten och det jag ofta får höra från mina kunder är att jag alltid ger dem svar. Även om jag måste ta reda på något som jag inte vet så återkopplar jag alltid,  säger Lotta.


På företaget råder en trevlig atmosfär och Lotta, Leif och Robert förmedlar känslan av att vara just ett familjeföretag.


– Kunderna tycker att det känns bekvämt och avslappnat hos oss. De uppskattar också att vi är den mindre byrån, där de har kontakt med en och samma person, säger Lotta. 


Leif som fyllt 65 år och egentligen nått pensionsålder har planer på att jobba i fem år till.


– Jag är gammal auktoriserad revisor som egentligen trappat ner och håller på med lite redovisning och bokslut och skatter.

 Vi har tänkt att Robert ska ta över verksamheten och även anställa en eller två till innan jag kliver av, säger Leif.


Just nu är företaget igång med att ändra och utforma olika paket som kunderna kan välja, för att kunna köpa tjänster till fasta priser.


– Vi har några kunder där vi använder fasta priser men de ska bli fler och vi räknar att vara klara vid årsskiftet, avslutar Lotta.


Läs mer...

2021-08-27

EM_ABP entreprenad_02

Markentreprenör med sinne för detaljer

Artikel Att anlägga en trädgård, göra en garageuppfart eller allmänt snygga till sin tomt gör inte bara sitt till för trivseln, det höjer många gånger också värdet på en fastighet. – I de flesta fall får man...
Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
  • ALL IN ACCOUNTING AB
  • Tel | 08 522 087 00
  • Adress | Prästgårdsgränd 4, 125 44 Älvsjö
Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine