Wamaco_1Wamaco_2

Den personliga redovisningsbyrån

Genom att anlita en duktig redovisningsbyrå kan du som företagare helt koncentrera dig på kärnverksamheten och samtidigt få ett bra bollplank som gör att du i slutänden kan maximera din vinst. Redovisningsbyrån WAMAco AB har ett stort engagemang för sina kunder och brinner för att hjälpa företagen att växa. – Vi är duktiga på att bygga strategier och ger många goda tips och råd till våra kunder, säger Wael Atawi.

WAMAco har funnits sedan 2015 och har på några år vuxit med tre anställda och skaffat sig en stor kundkrets. Här jobbar de som om att varje kunds företag vore deras eget. 

Bakom företaget står Wael Atawi som har en gedigen erfarenhet av redovisning och ekonomi. Wael kom till Sverige under 2004, där han jobbat som revisor. I Sverige studerade han vid Göteborgs universitet, vilket gav honom två magisterexamen, varav en i International Accounting, och den andra var Ekonomie Magisterexamen. Därefter jobbade han i flera ekonomipositioner åt olika företag innan han beslutade sig för att starta redovisningsbyrån WAMAco. Byrån jobbar med små och medelstora företag inom alla möjliga branscher, som finns spridda i stora delar av landet.


– Trots det så arbetar vi inte alltför mycket digitalt, då jag ser att många av mina kunder inte riktigt klarar av den digitala delen ännu. Därför tar vi alltid in underlagen på papper från början tills allt är redo att digitaliseras, menar Wael.


Jobbar nära kunderna 

Utöver tjänster inom redovisning hjälper WAMAco sina kunder med uppstart av företag. I en sådan process lägger de fram de olika alternativen och ger sina rekommendationer och därefter får kunden bestämma.


När man som mindre företag ska välja redovisningsbyrå tycker Wael att man ska söka sig till en byrå som är noggrann och känns lojal.


– Jag har många kunder som har förlorat mycket pengar, då deras tidigare redovisningsbyrå har slarvat med deras bokföring och det är verkligen inte okej. Man ska också tänka på att inte bara titta på timpriset när man ska välja revisor, då en billig byrå kan kosta mycket i slutändan.


Wael och hans anställda jobbar alltid nära sin kunder och känner att deras kunders verksamheter är precis lika viktig som de vore deras egen.


– Det är något som inte alla eftersträvar i branschen, så det är viktigt att vara noga i sitt val av byrå. Många ser sina kunder som en faktura och då får man inte den lojalitet som krävs för att nå det bästa resultatet, menar Wael.


Växa med fler kontor och fler anställda 

Wael som både är utbildad och kunnig på fler områden, hjälper också sina kunder med tips och råd inför strategibyggande av mindre företag.


– Jag visar kunderna vilken strategi de ska använda för att få ett helt annat ekonomiskt resultat i framtiden och det är något jag verkligen brinner för. Jag är noga med att ge mina kunder ekonomiska råd, då jag sett att det kan gå illa när nystartade företag drar på sig för stora kostnader direkt i uppstarten. Jag har tagit hand om nystartade företag som har fått helt fel råd av tidigare redovisningsbyråer som varit oaktsamma, vilket snabbt har lett till konkurs eller stora skulder.


Genom åren har WAMAco skapat sig en stor kundkrets och ser fram emot att växa ytterligare de kommande åren.


– Jag siktar på att ta in några fler anställda inom en snar framtid och har själv en strategi för mitt företag, där jag ser att vi har växt till minst 15 anställda på tre byråer i framtiden, avslutar Wael.

Läs mer...

2021-03-10

Webbplats
EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
  • WAMAco AB
    Redovisning. Bokföring. Rådgivning
  • Tel: 08-550 654 55, 0735-63 73 12
_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

Arkiv