DERjuridik

D.E.R Juridik leder branschen framåt!

Det är vanligt att juristbranschen uppfattas som både konservativ, högtravande och högpresterande. Orimliga förväntningar på unga jurister skapar ett arbetsklimat som varken är hälsosam fysiskt eller psykiskt och som i förlängningen blir ogynnsamt för klienten. I den yngre generationen av jurister vill många ha balans i livet och möjligheten till att själv sätta sina mål. D.E.R. Juridik, tror att de bästa juristerna i framtiden kommer att finnas på innovativa byråer.

D.E.R juridik drivs av Ylli Dautaj, Alban Dautaj och Rawaz Rashid. Här är juridiken passion. Vilja, kunskap och driv är slagord och gemenskap med individuella mål genomsyrar hela verksamheten. Grundarna besitter en djup strategisk kompetens och en hög juridisk förmåga, som innefattar internationellt publicerade artiklar och undervisning på universitet runt om i världen. Med D.E.R. Juridik vill de förändra branschen, genom att erbjuda ett hälsosamt alternativ med syfte att maximera medarbetares utveckling till nytta för klienten. 

   – Genom att vi tar hand om våra anställda, tar vi också hand om klienten. När medarbetare mår bra, har balans i livet och samtidigt får en möjlighet att utvecklas för att nå sin fulla potential, då först kan vi leverera den absolut bästa juridiken till våra klienter, säger Alban och Ylli fortsätter:

   – Det går att tjäna mycket pengar på att inte bry sig om sin personal, men det är kortsiktigt och fel. Branschen är generellt väldigt konservativ och kräver nästan orimliga arbetspass av de anställda, vilket är ett resultat av systematisk inrotat kortsiktighet. Vi tror på sex timmars arbetsdag med full betalning, egen målsättning, rejäla och individuella bonussystem och utvilade jurister som kan vara effektiva under rätt timmar på dygnet. Ju bättre juristerna mår, desto bättre mår företaget och klienten får kvalitet och valuta för sina pengar!


D.E.R. Juridik vilar på tre ben: allmänpraktiserande juridik för privatpersoner och företag, spetskompetens inom internationellt skiljeförfarande, samt orimlighyra.se där hyresgäster som hyr i andra hand och råkat ut för ockerhyra får hjälp att få tillbaka sina pengar.

   – Vi är en fantastisk grupp som växer. Kunskap och vilja är nyckelfaktorer. För att vara en del av D.E.R. Juridik måste man vilja bli riktigt duktig inom ett juridiskt ämnesområde, sen är det ledningens uppgift att skapa rätt förutsättningar så att de anställda känner motivation och kan utvecklas, säger Ylli.

   – Den allmänpraktiserande avdelningen är en utvecklingsplattform för våra unga jurister. Under handledning får de hantera mindre ärenden från ax till limpa, samtidigt som de har mer traditionella och begränsande roller i större ärenden. Genom att växla mellan mindre ärenden till stora och komplicerade tvister, kan de utvecklas maximalt. Vi är alltid ödmjuka inför varje ärende, oavsett storlek. Vi får aldrig glömma bort varför vi började med juridik, vad det är vi gör och varför vi gör det. Våra seniora jurister behåller fötterna på jorden genom att varva arbete med stora internationella företag med små humanjuridiska ärenden, säger Alban.

   – Sakta men säkert, kommer vårt synsätt att revolutionera branschen. Vi är hantverkare, vi anställs för att lösa ett juridiskt problem och då ska vi erbjuda den högsta kvalitén. Här får unga jurister förutsättningarna att nå sin fulla potential, genom utveckling och möjligheten till individuella mål utan intern konkurrens. Vårt synsätt, i kombination med vår passion för juridiken, skapar en glöd och hunger som definitivt gör oss till en mycket konkurrenskraftig arbetsgivare och juristbyrå, avslutar Ylli.

Läs mer...

2021-01-05

Webbplats
Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
Em_Gigs for her_02

Vägen till jämställdhet och inkludering går genom ett sunt ledarskap

Artikel Gigs for her AB hjälper företag att sätta sin plattform för jämställdhet och inkludering, Genom att ge företag stöd i organisationsutveckling och genom att göra jämställda och inkluderande rekryteringar...
  • DER JURIDIK AB
  • Tel: +46(0)709-89 00 78
  • Kammakargatan 48, 111 60 Stockholm
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

EM_hege-blaecker_08

Hege Bläcker

Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine