EM_la¨nsfo¨rsa¨kringar_02

Fastighetsförmedling med genuin känsla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Göteborg – Öster har på kort tid växt sig stora på marknaden. Med ett stort driv och en stor passion jobbar de alltid nära sina kunder.
– Vi är duktiga säljare men det som utmärker oss är att vi gör det med ett stort hjärta och älskar det vi gör, säger Nils Sigurd.

Att de tre franchisetagarna Nils Sigurd, Sofia Drackner och Amanda Palmquist på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Göteborg brinner för yrket och kundmötet märks tydligt. Under fem år i rad har de också vunnit utmärkelsen från Svensk Kvalitets Index som grundar sig på bland annat kundnöjdhet.


– Trots att vi växer så starkt har vi också de nöjdaste kunderna och det känns häftigt. Det grundar sig i varumärket också, då det alltid ska vara tryggt att göra affärer med Länsförsäkringar. Målet för vårt huvudkontor är att bli störst i Sverige och det präglar även oss så vi ska se till att bli störst på vårt område. Vi är ett ungt företag men vi älskar det vi gör och kunderna tycker om att göra affärer med sådana och vi har extremt nöjda kunder, säger Sofia.


Tänker utanför boxen 

Alla tre har erfarenhet av yrket som mäklare och av varumärket innan de blev franchisetagare, då de alla var anställda på Länsförsäkringar tidigare. De var dessutom kollegor och vänner sedan innan, vilket också var en sporre att göra något tillsammans.


– En av våra stora styrkor är att vi tre är så olika, vilket ger en lyckad helhet, säger Amanda.


Att gå från att vara anställd till att bli franchisetagare var något som var självklart för dem alla tre.


– Det var just detta som lockade mig att börja jobba på Länsförsäkringar, eftersom det var möjligt att utvecklas. Det här har alltid varit en målsättning för mig och det är verkligen superkul att få vara vara en del av deras varumärke samtidigt som vi formar något eget, säger Nils som började jobba hos Länsförsäkringar under 2011.


De vänder sig mot privatkunder och tar sig an objekt av olika typer. På kontoret jobbar idag fem mäklare och en assistent och här står den personliga kontakten högt i fokus, samtidigt som de håller sig ajour och följer med utvecklingen.


– Vi försöker tänka utanför den klassiska fastighetsmäklarboxen och vi jobbar mycket med sociala medier, skapar event och nätverkar, menar Amanda.


Marknadsledande i delar av området

Sedan starten har de vuxit och för 1,5 år sedan flyttade de in i nya lokaler och utformade ett nytt, trivsamt kontor.


– När vi började var det precis nystartat i det här området och vi har skapat den position som Länsförsäkringar har i det här området, något vi är extremt nöjda över. Vi såg en stor utveckling som gjorde att vi flyttade från centrala Göteborg och ut till det här området. Det gör det enklare för kunderna och det är dessutom kul att kunna visa ett fint kontor, menar Nils.


I framtiden ser de att de vuxit ytterligare och blivit marknadsledande i området.


– Det finns inget annat för oss än att vi ska växa, något vi hela tiden har gjort sedan starten. Det tillkommer också allt fler bostäder i och med all nyproduktion i området, vilket genererar i att vi gör fler affärer hela tiden, säger Sofia.


Det märks tydligt att kontoret drivs av tre eldsjälar, där de verkligen lägger ner sin själ för att få kunderna att trivas och för att ständigt komma framåt.


– Man hade nog inte kunnat göra det vi gör om det inte fanns något mer. Vi vill så mycket mer än att tjäna pengar. Vi drivs av att ta fler andelar, att vara bäst i området och ha återkommande kunder, säger Amanda.


Sofia fortsätter:


– Vi brinner för detta. Vi vill ständigt utvecklas samt är kreativa och hittar på bra saker. Alla här säljer med hjärtat och är likasinnade.
Läs mer...

2021-06-30

EM_arbetsrattsexperten_01

Arbetsrättsexperten är Sveriges största Arbetsrättsbyrå!

Artikel Har du blivit felaktigt uppsagd eller behöver företaget hjälp med organisations- och personalfrågor? På kort tid har Arbetsrättsexperten knutit till sig ett 30-tal specialiserade medarbetare, med fokus...
EM_kantar advokatbyra°_01

KANTER attraherar den yngre generationens jurister

Artikel Advokatbranschen är konservativ. Ambitionen för byråer att växa så mycket som möjligt, traditionella maktstrukturer och ett hierarkiskt tankesätt skapar arbetsplatser där unga biträdande jurister förväntas...
  • LÄNSFÖRSÄKRINGAR
    FASTIGHETSFÖRMEDLING
    GÖTEBORG – ÖSTRA CENTRUM
  • Tel | 031-788 18 30
  • Adress | Munkebäcks Allé 32, 416 72 Göteborg
EM_hege-blaecker_08

Hege Bläcker

Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom Skincity

Annica Forsgren Kjellman ligger bakom skönhetsimperiet Skincity – professionell hudvård online.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine