EM_sthyrs-bygg_04EM_sthyrs-bygg_05EM_sthyrs-bygg_06

Från renovering till nybyggnationer

Med stor kunskap och lång erfarenhet erbjuder Sthyrs Bygg i Grythyttan sina kunder såväl byggtjänster inom renovering som nybyggnationer. Här står kvalitet och noggrannhet i fokus.

Sthyrs Bygg förser sina kunder med såväl mindre uppdrag som att lägga tak till att erbjuda helentreprenad, där kunden får en bekväm helhetslösning. För två år sedan startade Emil Sthyr en egen byggfirma, efter att ha varit anställd under arton år.


– Jag kände att det var dags att prova något nytt och få friheten att bestämma mer över sin tid och vilka tjänster man vill jobba med, berättar han.


Takrenoveringar 

Till största del har han inriktat sig på att lägga och renovera tak, något som han har stor erfarenhet av och gjort mycket under sin tid som anställd men också i företaget. 


– Taket är en viktig del av huset och något man som husägare ska börja med när man ska renovera. Att som hantverkare jobba med tak är dessutom väldigt givande och roligt. Inte minst sommartid, då man får vara utomhus och jobba, berättar han. 
Just nu bygger han ett fritidshus åt en kund. Vid sådana uppdrag tar han hjälp av andra hantverkare, som rörmokare och elektriker för att kunna erbjuda kunden ett helhetskoncept. 


– Jag anlitas av många kunder som har fritidshus här. Att jobba med nybyggnationer är något som jag tycker är väldigt kul. 

Hans kunder består både av privatpersoner och företag men också kommuner. 


Nöjda kunder 

Emil utför alla sina uppdrag med stor noggrannhet, för att lämna ifrån sig ett kvalitativt jobb. Ända sedan starten har Emil haft en jämn ström med jobb och har ständigt nya kunder som inkommer med förfrågningar på nybyggnationer och renoveringar. 


– Kunderna kommer via rekommendationer från andra och jag har haft mycket ända sedan jag började, avslutar Emil.


Läs mer...

2021-03-19

EM_B&K Lots och Transport AB_02

Bemanningsföretag med mycket kunskap

Artikel Med lång erfarenhet av lots och transport förser B&K Lots och Transport AB företag runt om i Sverige med yrkeschaufförer. Med stor noggrannhet matchar de rätt person med rätt uppdrag och har genom åren...
Em_Gigs for her_02

Vägen till jämställdhet och inkludering går genom ett sunt ledarskap

Artikel Gigs for her AB hjälper företag att sätta sin plattform för jämställdhet och inkludering, Genom att ge företag stöd i organisationsutveckling och genom att göra jämställda och inkluderande rekryteringar...
  • Sthyrs Bygg
  • Tel: 0703-84 17 48
  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom Skincity

  Annica Forsgren Kjellman ligger bakom skönhetsimperiet Skincity – professionell hudvård online.

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

  EM_hege-blaecker_08

  Hege Bläcker

  Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

  Arkiv