EM_sthyrs-bygg_04EM_sthyrs-bygg_05EM_sthyrs-bygg_06

Från renovering till nybyggnationer

Med stor kunskap och lång erfarenhet erbjuder Sthyrs Bygg i Grythyttan sina kunder såväl byggtjänster inom renovering som nybyggnationer. Här står kvalitet och noggrannhet i fokus.

Sthyrs Bygg förser sina kunder med såväl mindre uppdrag som att lägga tak till att erbjuda helentreprenad, där kunden får en bekväm helhetslösning. För två år sedan startade Emil Sthyr en egen byggfirma, efter att ha varit anställd under arton år.


– Jag kände att det var dags att prova något nytt och få friheten att bestämma mer över sin tid och vilka tjänster man vill jobba med, berättar han.


Takrenoveringar 

Till största del har han inriktat sig på att lägga och renovera tak, något som han har stor erfarenhet av och gjort mycket under sin tid som anställd men också i företaget. 


– Taket är en viktig del av huset och något man som husägare ska börja med när man ska renovera. Att som hantverkare jobba med tak är dessutom väldigt givande och roligt. Inte minst sommartid, då man får vara utomhus och jobba, berättar han. 
Just nu bygger han ett fritidshus åt en kund. Vid sådana uppdrag tar han hjälp av andra hantverkare, som rörmokare och elektriker för att kunna erbjuda kunden ett helhetskoncept. 


– Jag anlitas av många kunder som har fritidshus här. Att jobba med nybyggnationer är något som jag tycker är väldigt kul. 

Hans kunder består både av privatpersoner och företag men också kommuner. 


Nöjda kunder 

Emil utför alla sina uppdrag med stor noggrannhet, för att lämna ifrån sig ett kvalitativt jobb. Ända sedan starten har Emil haft en jämn ström med jobb och har ständigt nya kunder som inkommer med förfrågningar på nybyggnationer och renoveringar. 


– Kunderna kommer via rekommendationer från andra och jag har haft mycket ända sedan jag började, avslutar Emil.


Läs mer...

2021-03-19

EM_Folkets juristbyra° _01

Folkets Juristbyrå är Sveriges enda juristbyrå med fokus på hbtq-personer

Artikel Den som blir förföljd, trakasserad eller hotad på grund av könstillhörighet eller sexuella läggning i sitt hemland är skyddad i internationell rätt och har rätt till asyl. Enligt jurist Silas Aliki är...
EM_ CG Ekonomi AB_01

Personlig och engagerad redovisningsbyrå

Artikel CG Ekonomi AB i Åkersberga förser små och medelstora företag med ett brett spann av tjänster samtidigt som de också fungerar som ett bollplank. Här finns ett stort, varmt och personligt engagemang för...
  • Sthyrs Bygg
  • Tel: 0703-84 17 48
  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  _webb_BI1

  Caia cosmetics

  Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

  Arkiv