IMG_0062_OriginalIMG_2529IMG_2541Noramarken 3 bilar

Hantverkarfirman Golv & Vägg AB på frammarsch

Det är med gedigen och lång erfarenhet som Golv & Vägg AB utför renoveringar och nybyggnationer åt privatpersoner, företag och kommuner. I snart 14 år har Golv & Vägg AB utfört alla tänkbara typer av golvbeläggningar, så som mattläggning, plattsättning, golvslipningar och trägolvsbehandlingar, med många nöjda kunder och beställare. – Det märks att vi har ett gott rykte i branschen, vi håller vad vi lovar och det är skönt att många uppskattar den kompetens och branschvana som vi besitter. Det har resulterat i många lyckade och återkommande samarbeten, säger Lasse Berglöv.

      – Vilket också har gjort att vi kunnat expandera i lagom takt, säger ägaren och grundaren Lasse Berglöv.


Innan Lasse startade företaget hade han jobbat som golvläggare under hela sitt yrkesliv, men under tiden som anställd kände han att han ville få ut mer av arbetslivet och sin kunskap, därför valde han att starta eget. Han startade företaget 2006 som en enskild firma och efter sex år omvandlade han företaget till AB. Målet för Lasse har hela tiden varit att ge sina medarbetare en bra arbetsplats och att stegvis i takt med efterfrågan anställa flera bra och noggranna golvläggare, något han verkligen lyckats med.


I december 2019 har Golv & Vägg AB flyttat verksamheten till Lindesberg, i helt nya och bättre anpassade lokaler på Stafettgatan 36, där de har möjligheten att hantera materialet riktigt enkelt och även ta emot kunder i en fin liten lagerbutik för att välja typ av ytskikt. En stor anledning till att Golv & Vägg AB flyttat sin verksamhet beror på att de flesta byggsamarbetspartners och kunder finns i Lindesberg. I lokalen i Nora bygger de just nu på sin nya Spa & Bad butik som ska vara klar under våren.


      – 2007 blev vi våtrumsauktoriserade i GVK för plastmattor & tätskikt-keramik i våtrum, vi har GVK-dokumenterat över 900st våtrumsrenoveringar på 13år, och de allra flesta är styckejobb hos konsument.


Dagligen utför företaget utöver mattläggning och plattsättning, golvavjämning, fallbyggnader, parkettläggning, trägolvsslipning och trägolvsbehandling, men också mindre mur- och putsprojekt.


De lagerhåller bl.a mattor och parkett, fäst, fog- och spackelmassor och beställer de material kunden väljer direkt från tillverkaren och de jobbar främst med välkända och kvalitativa golvtillverkare.


Bra personal och verktyg, som mattläggare och plattsättare används mestadels handverktyg, men vi har också toppmoderna, större maskiner så som flytspackelpumpar, och utför även dammfri parkett- och trägolvsslipning med en kraftfull tvåstegscyklon.


Under åren har Lasse byggt upp många goda samarbeten och kontakter med byggentreprenörer och fastighetsägare i Lindesberg, Nora & Örebro. vilket inbringar många projekt året om, utöver alla konsumentprojekt.


      – Det har resulterat till att vi idag är sex stycken hantverkare och ambitionen är så klart att bli flera.

En viktig punkt för Lasse, som han alltid har hållit hårt på i företaget, är ärlighet tydlighet och noggrannhet, kvalitet är deras signum.


Spa:

Golv & Vägg AB är även återförsäljare åt Viskan Spa genom sitt varumärke baGucci®, Visningslokalen av dessa kommer snart stå klar på Prästgatan 23 i Nora. Viskan Spa är de enda riktigt svensktillverkade spabadet på marknaden och anpassade efter det nordiska klimatet, ett premiumspa med gedigen svensk kvalité.

Läs mer...

2020-03-11

Hemsida
EM_ CG Ekonomi AB_01

Personlig och engagerad redovisningsbyrå

Artikel CG Ekonomi AB i Åkersberga förser små och medelstora företag med ett brett spann av tjänster samtidigt som de också fungerar som ett bollplank. Här finns ett stort, varmt och personligt engagemang för...
EM_gaestaudius_01

En duktig försvarsadvokat vågar vara tyst

Artikel Processen från det att en person delges en misstanke om brott till förundersökning, kontakt med polis, åklagare och kanske slutligen förhandling i domstol, är ett hantverk som kräver erfarenhet och mod....
  • Golv & Vägg AB
  • Golv & vägg 070-586 05 81 | Bagucci 070-586 06 85
  • Stafettgatan 36
    711 34 Lindesberg
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine