135173heartbreakhotel1
135173heartbreakhotel2
135173heartbreakhotel1
135173heartbreakhotel2

Heartbreak Hotel i ny regi

Heartbreak Hotel i Gävle har för många blivit ett lika självklart alternativ som att bocken brinner kring jul. Efter att ha haft samma ägare sedan starten 1995 tog Rickard Eriksson Skytt över verksamheten för några månader sedan tillsammans med köksmästare Filip Karlsson och barchef Jonas Levin.

Såväl 25- som 55-åringar trivs på Heartbreak Hotel som verkligen erbjuder något för alla. Här finns enligt de nya ägarna Gävles hetaste dansgolv, den godaste maten, de bästa spelningarna, vinstmöjligheterna på casinot och den skönaste stämningen. Nu genomgår stället en ordentlig metamorfos. Renoveringen och de nya möblerna är bara förnamnet på de förändringar som man arbetar med. Den tidigare ägaren hade en del motgångar med restaurangverksamheten, något som Heartbreaktrion ser som en utmaning. Här är det lunch på vardagarna och à la carte tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag som gäller, men tanken är att utöka kvällarna med alla dagar i veckan.
– Vi kommer att ha mycket grillat med amerikansk touch. Det blir även mer restaurangmat, Kalles-mat om du förstår, säger Rickard Eriksson Skytt och syftar på Kalles Bar & Grill där köksmästaren tidigare arbetade.
Heartbreak är tänkt att vara så mycket mer än en natt-klubb där man avslutar kvällen. Bland annat kommer sportentusiasten att kunna ta del av idrottsevenemang och matcher på restaurangdelens nyinköpta tv-apparater.
– Och det behöver inte bara visas sport – det kan vara schlagerkvällar eller liknande, försäkrar Rickard.

Vissa saker består. Som exempelvis Heartbreaks julbordstradition. Ett koncept som varit populärt i 18 år ska man givetvis fortsätta med, menar Rickard och hans kompanjoner.
– Stora företag har redan hört av sig för att boka bord och julcatering. Många tycker fortfarande att det är kul att ordna för sina anställda och så länge de tycker att det är kul tycker vi det också, berättar Rickard och uppmanar gästerna att boka innan för just julbordet eftersom drop in endast gäller i mån av plats.
– Vi har ett schysst pris, lite under alla andra, eftersom vi har stora lokaler att fylla.
Vare sig det är jul eller övrig tid på året är Heartbreak ett sådant där ställe som ser till att uppfylla kundens önskemål, vare sig det är i anslutning till restaurangbesöket eller cateringen.
– Kunden ska vara nöjd, säger Rickard bestämt.

2013-11-06
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies