Dela artikel

I skydd av en bra försäkring

Huvudfokus för Barn- & personförsäkring i Gävle är en heltäckande försäkring för de yngsta familjemedlemmarna. Och som Trygg-Hansas representant i regionen erbjuder man även försäkringslösningar för hela familjen – från sjuk- och olycksfallsförsäkringar till heltäckande bil- och hemförsäkringar. Hans Jönninge kan förklara skillnaden mellan dem och den gruppförsäkring som ofta erbjuds via facket.

– Gruppförsäkringar kan vara bra på så vis att man får ett heltäckande skydd men nackdelen är att skyddet i de allra flesta fall är betydligt sämre. Den som har en individuell sjuk- och olycksfallsförsäkring får ofta ut högre ersättningsbelopp om något skulle hända, säger Hans Jönninge på Barn- & personförsäkring i Gävle.
Försäkringar är en djungel. Inte minst därför har Barn- & personförsäkring i Gävle valt att åka ut på hembesök till alla som vill få mer information. Att sätta sig vid köksbordet och noggrant gå igenom alternativen kan räta ut de flesta frågetecken.
– Som kund ska man känna till att det givetvis inte finns något köptvång! Vi kan presentera vad vi erbjuder sedan kan man fundera i lugn och ro. Våra fina försäkringar kan tala för sig själva.
Sjukvårdsförsäkringen som garanterar snabb vård vid allehanda åkommor är en försäkring som kommit att öka i popularitet.
– Nu när vården skärs ner tycker kunderna att det är tryggt att ha en sjukvårdsförsäkring, konstaterar Hans Jönninge.
Han har själv testat sin när höften nyligen började krångla.
– Vården man får är otroligt snabb och heltäckande.

2013-08-28