EM_Unyica_1EM_Unyica_3

Injektionsklinik med öga för detaljer

På Únyica Stockholm kan kunderna få behandlingar med botox och fillers av utbildad och kunnig personal som har ett öga för detaljer. Här satsar ägaren på behandlingar med naturligt resultat och som anpassas efter individen eftersom varje människa är unik.

Únyica Stockholm ligger belägen i fräscha och moderna lokaler på Regeringsgatan, inte långt från Stockholm Centralstation. Natasha Löfgren som startade salongen hösten 2020 har jobbat länge inom skönhetsbranschen. Bland annat har hon arbetat som skönhetsrådgivare åt Elisabeth Arden på Åhléns City under tolv år.


Hon är också utbildad undersköterska, har erfarenhet av injektioner och läst medicinkurser utomlands på universitet. Att slå ihop dessa kunskapsområden och öppna en klinik kändes därför helt naturligt för Natasha. 


– Som undersköterska har jag fått mycket erfarenhet då jag arbetat på sjukhus, gett insulin och tagit blodprover. Jag gick min första fillersutbildning redan 2014 men hade inte tid att satsa på det då. Därför gick jag en uppfräschningskurs och en mer avancerad kurs innan jag öppnade salongen. Utbildningarna inom fillers har jag gått hos läkare, förklarar Natasha. 


Förutom fillers och botox erbjuder även Natasha lash lift. Då hon också är utbildad frisör består klinikens lokal av en salongsdel där kunderna kan få allt ifrån klipp och färg till hårförlängning och rakpermanent. 


Individuella behandlingar 

Natasha är alltid lyhörd mot kunderna och en stor drivkraft inom henne är att göra människor nöjda. Namnet på hennes verksamhet syftar till att varje människa är unik och att också varje individ ska få behandlingar utifrån det. 


– Stora kliniker har ofta mycket att göra och den personliga servicen försvinner lite. Det här var något som var väldigt viktigt för mig när jag startade, att alla som kommer hit ska få den personliga känslan och jag tror också att mina kunder känner det.


När man som kund ska besöka en klinik finns det några viktiga punkter att tänka på.


– Många tittar på om de är läkare eller sjuksköterskor men det är också viktigt att de har ett estetiskt öga. Titta därför på recensioner, före- och efterbilder och gå på rekommendationer. Kolla också upp att kliniken har kunskap och motmedel för fillers om det skulle bli en komplikation. 


På kliniken finns en ansvarig läkare, de är anslutna till IVO och har en ansvarsförsäkring som gäller för alla kunder. 


 

Fillersinjektioner i läppar

Ett vanligt användningsområde för fillers är att injicera i läppar och något som är väldigt populärt just nu är så kallade Rushian lips, då man både lyfter läpparna och gör dem lite större. 


Att göra läppar är något av en favorit hos Natasha, då det är möjligt att skapa symmetri.  


– Alla är osymmetriska men man kan i stort sett skapa den perfekta läppen på kunderna. Det är kul att se dem nöjda och att man ser resultatet direkt, det är det som är så roligt med fillers. 


Natasha utför endast behandlingar som hon anser blir bra. 


– Jag har sagt nej till kunder då jag ansett att det är väldigt orealistiskt. I det här yrket är man lite som en konstnär. Det jag gör ska visas upp för andra och då måste man kunna stå för det.


På kliniken råder en varm och personlig känsla och det märks att Natasha gärna lägger ner mycket tid på varje kund.  


– Jag stressar aldrig, utan vi är klara när både jag och kunden känner sig nöjd. 


I framtiden planerar hon att utöka verksamheten med fler behandlingar. 


– Jag har funderingar på både bodyfillers och fettfrysning. Målet är att kunna utöka kliniken med fler behandlingar, avslutar Natasha.

Läs mer...

2021-02-11

EM_alltibygg_07

Byggfirma som kan sköta hela byggprocessen

Artikel Hos Allt i 1 Bygg Huskvarna AB får kunderna en bekväm lösning för sitt byggprojekt. Här får de hjälp med alltifrån bygglovshandlingar och ritningar till uppförande med totalentreprenad.
Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
  • ÚNYICA STOCKHOLM
  • Tel: 0739-22 24 66
  • Adress: Regeringsgatan 97, 111 39 Stockholm
  EM_mercedes.murat_04

  Mercedes Murat

  Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

  _webb_BI1

  CAIA Cosmetics

  Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

  EM_georg-wikman_01

  Mannen bakom Kan Jang

  Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine