Dela artikel

Kreativ mäklare med engagemang

Att tänka utanför boxen och komma på kreativa fastighetslösningar för kunders räkning är svårt, men det är just det som är mäklarbyrån Edward & Partners signum. Här får varje kund fullt fokus.

Edward & Partners är en mindre men välrenommerad fastighetsmäklarbyrå som speglar det personliga mäkleriet. Företaget är verksamt i Stockholms innerstad och har som målsättning att följa kunden från början till slut.

– Varje mäklare har ett personligt engagemang med både köpare och säljare. Det sättet att arbeta får vi ofta positiv respons för. Vi hjälper kunden att förverkliga sina drömmar genom att hitta lösningar där kunden kanske ser hinder, säger Edward Melki som driver företaget.

 

Det personliga engagemanget och att arbetet är snabbt och effektivt är klara aspekter som lockar kunder till Edward & Partners. Ett bra exempel på det är när Edward själv nyligen sålde en bostad med renoveringsbehov. Kunden var till en början tvekande och tyckte att det var för mycket arbete att göra. Men genom att sammanföra kunden med en tillförlitlig hantverkare, som i sin tur kunde visa upp en liknande lägenhet som var färdigrenoverad, kunde Edward Melki få kunden nöjd och affären blev av.

– Kunden sa till mig efteråt att han inte hade köpt lägenheten om jag inte hade hjälpt till på det sätt jag gjorde. Han kände sig i slutändan både nöjd och trygg med köpet, berättar Edward.

För framtida köpare och säljare har Edward Melki ett gott råd att ge:
– Man ska välja en mäklare som är närvarande, engagerad och som man känner ett förtroende för, säger han.

2012-08-30