EM_Liwing Ma¨klarbyra°_02

Mäklarbyrå med genuin känsla för sina kunder

Hos Liwing Mäklarbyrå sätter man kvalitet framför kvantitet och lägger stort fokus vid att ge varje kund och affär tillräckligt med tid och engagemang.

Liwing Mäklarbyrå i Karlskrona ägs och drivs av de två delägarna och fastighetsmäklarna Ida Ivarsson och Linn Walderton. De hade båda jobbat som mäklare under många år när de beslutade sig för att starta eget.


– Vi har alltid haft tankar och idéer om hur vi vill arbeta och hur vårt marknadsmaterial ska se ut, men det är lätt att man blir låst i ett koncept när man jobbar som anställd och inom en franchisekedja. Vi beslutade oss därför för att starta eget och vara fristående, vi vill lägga mer tid på kunden, istället för att hela tiden jaga nästa affär, säger Linn.


De startade företaget under våren 2020 och idag jobbar också den anställde fastighetsmäklaren Cecilia Tibblin på Liwing Mäklarbyrå. De har alla tre jobbat ihop tidigare och tillsammans utgör de ett sammansvetsat team som kompletterar varandra bra. Tillsammans har de också mer än 25 års erfarenhet att stoltsera med. 
Unika bostäder

Liwing Mäklarbyrå jobbar i Karlskrona med omnejd och tar sig an både lägenheter och hus. Deras stora kunskap och många år i branschen gör att de också kan ta sig an lite mer unika bostäder.


– Vi har en gedigen kunskap inom villaförsäljningar, både när det kommer till själva försäljningsprocessen men även inom byggnadsteknik då vi varit med på våra kunders besiktningar i över 10 år bakåt i tiden. Dessutom älskar vi historia och har stor kunskap om olika byggnadsstilar. När vi säljer en äldre bostad med mycket historia gräver vi gärna lite extra i arkiven och lyfter fram det som är tidstypiskt för husets ursprung, menar Linn.


När en ny kund kontaktar Liwing Mäklarbyrå bestämmer de ofta ett första möte hemma hos kunden, för att kunna bilda sig en uppfattning om bostaden och ge förslag på en försäljningsplan utifrån kundens önskemål och behov.


– Vi vill alltid komma hem till kunden och titta på bostaden för att kunna göra en professionell marknadsvärdering och samtidigt samla på oss intryck och fakta om huset. Därefter lämnar vi alltid en skriftlig och specificerad offert, då vi vill vara så transparent mot kunden som möjligt, säger Ida.


Kvalitativ marknadsföring 

På Liwing Mäklarbyrå råder många mjuka värden. Här finns en genuin känsla och vilja av att alltid hjälpa sina kunder.


– Vi ser alltid till att ha tillräckligt med tid för varje kund och bostad. Vi vill leverera kvalitet framför kvantitet och vill inte stressa igenom viktiga förberedelser, visningar eller budgivningar.


Liwing Mäklarbyrå lägger också stor vikt vid marknadsföringen, något som de ofta får beröm för.


– Vi lägger mycket tid på att skapa en bra och säljande annons. Dessutom analyserar vi alltid målgruppen för bostaden och fokuserar sedan på det vi tror är viktigt för dem. Vi får ofta höra att vi har fina annonser och att bilderna stämmer överens med verkligheten, säger Cecilia.
Nära kundrelationer 

På mäklarbyrån råder en glad och positiv inställning och på kort tid har de skapat många goda kundkontakter och nära relationer.


– Sedan starten har vi fått mycket fin respons från kunderna. Ett av målen är att få återkommande kunder och att våra kunder ska känna att de kan ringa oss för att få råd, även om de kanske ska köpa en bostad av någon annan mäklare, säger Ida.


På Liwing Mäklarbyrå finns ett genuint engagemang som genomsyrar hela verksamheten. Här är det äkta och mjuka värden det allra viktigaste.


– Att sälja sin bostad är ofta en av de största affärerna man gör i livet och vi tycker att det är en ära att få hjälpa våra kunder till en trygg och bra bostadsaffär. Även om vi jobbar med försäljning ser vi det som att vi hjälper människor. Vi kan påverka så otroligt mycket och vi gör det med hjärtat, avslutar Linn.

Läs mer...

2021-07-05

EM_alltibygg_07

Byggfirma som kan sköta hela byggprocessen

Artikel Hos Allt i 1 Bygg Huskvarna AB får kunderna en bekväm lösning för sitt byggprojekt. Här får de hjälp med alltifrån bygglovshandlingar och ritningar till uppförande med totalentreprenad.
Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
  • Liwing Mäklarbyrå
  • Tel: 0455-800 29
  • Adress: Järnvägstorget 8C, 371 57 Karlskrona
EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine