142045-MJM

Målar både in- och utsidan

Ska ni göra om hemma eller på kontoret, men vet inte vilken färg eller tapet väggarna ska ha? Ta då hjälp av målaren Mattias Jonsson. Han är förutom väldigt duktig på fönster- och väggmålning även en skicklig fasadmålare.

Mattias Jonsson har arbetat som målare i över 20 år och drivit eget under drygt hälften av tiden. Det gör att han har en erfarenhet som heter duga, både av att måla väggar, fasader och fönster. De flesta uppdragen sker för byggfirmor med nybyggen, men det är de privata jobben som lockar mest.
– Det roligaste är att hänga upp tapeter hos folk som vågar lite mer än att bara måla vitt. Ibland gör jag även i ordning rum i hem som ska säljas, något som blivit allt vanligare och som jag tror kan öka priset betydligt, säger Mattias Jonsson som driver MJM Mattias Jonsson Måleri i Järbo.

Han menar att många redan är insatta och vet vad de vill ha. Då handlar det om att känna av vad som kan göras och vilka som vill ha hjälp när han kommer hem till olika personer. Ofta tar Mattias med sig bilder från tidigare projekt för att visa exempel på hur färger och tapeter kan kombineras.
– Kunderna kanske har valt ut en väggfärg eller tapet de vill ha, men vet inte vad som passar till. Då brukar jag ge tips på hur de kan tänka. Det gör att jag ofta får en bra relation till mina kunder vilket i sin tur ger ett bättre resultat, förklarar han.

Inredning är något som intresserar honom mycket. Mattias är påläst och vet vad han pratar om.
– Det brukar uppskattas när jag kommer hem till folk och gör även att jag kommer nära mina kunder, säger Mattias.

Läs mer...

2014-02-18 12:15

201030 MC5

Kvalitativa behandlingar med kunskap och känsla

Artikel På Medisqin Clinic i Nyköping kan kunderna ta del av ett brett utbud av skönhetsbehandlingar i en härlig atmosfär. Bakom kliniken står läkaren Linn Tinnefjäll, som både har en gedigen utbildning och ett...
195072 NS1

Norra Strandskolan - där världens viktigast värden växer

Artikel Norra Strandskolan för tankarna osökt till den mindre och familjära byskolan. Norrvikens strand vilar runt hörnet, stora grönområden breder ut sig omkring skolan och skolgårdens ytor bjuder barnen till...
_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics. 

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Arkiv