För tre år sedan sa Carl Gustaf upp sig från sitt arbete för att satsa helhjärtat på att driva restaurang i egen regi. Sedan dess har han jobbat hårt för att kunna erbjuda kunderna en matupplevelse de sent ska glömma.
– När människor tar sig tid att resa från Kungsängen för att äta min pizza, då gäller det att leverera, säger han med eftertryck.
Allt på menyn är skapat eller förfinat av Carl Gustaf med personal. Pizzadegen krävde många års arbete innan han blev nöjd och på samma sätt har han med oändligt tålamod experimenterat fram den perfekta köttblandningen till restaurangens hamburgare.
– Att få till en riktigt god hamburgare är en konst, konstaterar han och berättar att burgarna kommer i olika smakkombinationer med till exempel syrad rödlök, färskostkräm och CGs egen orginaldressing. Självklart finns också en lika omsorgsfullt framtagen vegetarisk burgare.
Pizzorna lockar som sagt också de långväga gäster.
– Jag kan rekommendera Heta Räkan, med räkor, purjolök, färskostkräm och vår egen chili- och vitlöksolja. Den är mer av en komplett måltid än en traditionell pizza, säger CG.
Samtliga rätter är fastfood och är skapade för att bli klara på mindre än fyra minuter. CGs Streetfood erbjuder hemkörning i Danderyd, Täby och delar av Sollentuna för dem som har svårt att komma ifrån för att hämta maten.
I sommar kommer du att kunna äta CGs hamburgare när du besöker Sveriges största bakluckeloppis på Täby Galopp.
– Varje lördag och söndag kommer vi att sätta upp ett tält och flippa burgare. Det ska bli fantastiskt kul, säger CG med den strålande entusiasm som präglar hela hans entreprenörskap.