EM_Jarfalla-Redovisning_02

Redovisningsbyrå med personligt engagemang

Hos Järfälla Redovisning jobbar de alltid nära sina kunder och brinner för att hjälpa dem på bästa sätt. Hit kan kunder inom alla möjliga branscher söka sig men också bostadsrättsföreningar som är lite av företagets nisch.

Jeanette Lidman som driver Järfälla Redovisning har både lång och bred kunskap inom redovisning och ett stort engagemang för sina kunder.


Hennes resa inom ekonomi och redovisning startade under 2006 då hon började jobba på sin mammas redovisningsbyrå. Efter fem år som redovisningskonsult började hon studera en tvåårig Srf- utbildning för att bli auktoriserad, samtidigt som hon jobbade heltid på byrån.


– Det finns väldigt mycket att lära sig inom redovisning och det är som ett ekonomiskt pussel. Det är ett kvalificerat yrke, även om programtillverkare gärna vill marknadsföra sina produkter som att alla kan sköta sin redovisning själv med hjälp av dessa. Jag inte alltid kan hålla med om det då det är många lagrum att ta sig genom när du arbetar med bokföring, säger Jeanette.


Några år efter utbildningen tog hon anställning på en större byrå innan hon tog beslutet att driva egen byrå med Järfälla Redovisning i maj 2020.


Digitaliserat arbetssätt 

Ända sedan starten har Jeanette haft mycket att göra och företaget och kundkretsen har hela tiden vuxit. Hon har satsat på att bygga rätt från början, med bra program som gör arbetet så effektivt som möjligt.


– Jag har sett till att optimera programdelen, vilket gör att jag alltid kan hålla mig uppdaterad.


Hon jobbar både digitalt och pappersbaserat, vilket gör att hon kan ta sig an alla kunder, även om hon tycker att det digitala arbetssättet underlättar mycket.


– Det är effektivare, mer överskådligt och sökbart för mig samt klienten själv att jobba digitalt, menar Jeanette.


Tjänster

Järfälla Redovisning tar sig an i stort sett alla klienter inom mindre företag, oavsett bransch. De erbjuder bokföring, bokslut, årsredovisning, löner, inkomstdeklarationer, koncernbokslut och rådgivning.


– Jag har erfarenhet och kunskap från ett stort antal branscher. När man väl har jobbat med en bransch och samlat på sig förståelse om moms och skattehantering så kan man använda den kunskapen inom flera branscher.


Jeanette har jobbat mycket med byggbolag och har idag en bygg-koncern som kund, som innehåller åtta bolag.


– Det är en klient som är väldigt omfattande, vilket är både utvecklande och intressant.


Bostadsrättsföreningar som kunder

Järfälla Redovisning arbetar även med bostadsrättsföreningar och Jeanette förklarar att styrelsen ofta saknar kunskap om redovisning och förståelse för hur ekonomin ska tolkas, vilket också leder till en sämre koll och kontroll.


– Jag vill gärna ha fler uppdrag åt just bostadsrättsföreningar, då jag ser att det går att hjälpa till med mycket just där.


Till bostadsrättsföreningarna erbjuder de båda digitala lösningar och helhetslösningar, vilket också resulterar i att de kan få ett fast pris.


– Vi hjälper också till med fastighetsdeklarationer, låneansökan och övrig konsultation, där allt ingår i ett fast pris.

För Jeanette är det viktigt att vara öppen mot sina kunder och att alltid jobba nära dem.

Läs mer...

2021-05-12

EM_hundarnas hus_03

Hunddagis i trygg miljö

Artikel På Hundarnas Hus får hundarna vistas i en lugn miljö, samtidigt som de tas om hand av personal med mycket kunskap. Här finns förutom hunddagiset även en butik med foder och tillbehör, hundtrimning och...
EM_alium_01

Bokföring är ett hantverk!

Artikel Med löpande bokföring vet du vad i din verksamhet som är lönsamt och vad som inte är det. Ägare och styrelse kan vara trygga med att inte riskera att bli personligt betalningsansvariga om företaget har...
  • JÄRFÄLLA REDOVISNING
  • Tel: 08-647 20 07
  • Adress: Dackevägen 33 2TR, 177 34 Järfälla
EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine