EM_KHS_05EM_KHS_03EM_KHS_04

Serviceinriktad skönhetssalong i Lessebo

Med stor erfarenhet erbjuder KHS Skönhetssalong kvalitativa behandlingar inom hårvård, hand- och fotvård. Här kan de slå sig ner i trivsamma lokaler och bli bemötta med god kundservice.

KHS Skönhetssalong ligger centralt beläget i Lessebo med sina ljusa och rymliga lokaler.  Dalia Baydoun som är ägare till salongen har minst sagt en lång, imponerande och gedigen erfarenhet av skönhetsbranschen. Under sexton år har hon jobbat i många delar av världen, bland annat på ett kryssningsfartyg där hon arbetade med massage, ansiktsbehandlingar och hår. 


Dalia som är uppväxt i Växjö återvände dit efter att hon avslutat sitt kontrakt med kryssningsfartyget men stannade inte kvar länge innan hon begav sig till Dubai. Där fick hon jobb som utbildare, vilket ledde till att hon reste runt och arbetade i många närliggande länder. När hon fick sitt första barn ville hon dra ner på resandet, vilket resulterade i att hon blev salongschef i Dubai, där hon ansvarade för tolv salonger mellan 2008 och 2017. 


Under 2017 började hon känna att jobbet tog för mycket tid och valde därför att flytta till Sverige med sin familj. Väl i Sverige fick hon syn på en salong som var till salu i Lessebo och hon var inte sen att slå till. Här kunde hon arbeta i ett lugnare tempo och samtidigt jobba upp en bra kundkrets. 


– Jag ville att mitt privatliv skulle få mer tid samtidigt som jag kunde jobba med en fin kundkrets och det har jag lyckats med, säger Dalia.


Brett utbud av hårvårdsprodukter 

På salongen erbjuder de hårvård, som klippning, färgning och slingor men även fot- och handvård. Här finns många utvalda och kvalitativa märken, däribland Matrix och Goldwell men också Lanza som är ett fint och lyxigt märke som Dalia verkligen tycker om. 

– Jag har en bra mix av produkter i olika prisklass, vilket gör att alla kunder kan hitta något som passar dem. 


De produkter som finns till försäljning är samma som används av Dalia, då hon tycker att det är viktigt att kunderna får en chans att prova produkterna innan de köper dem. 


KHS Skönhetssalong består idag av Dalia och en halvtidsanställd och tillsammans utgör de ett bra team. 


– Det är inte alltid lätt att hitta riktigt bra anställda men jag hade tur att hitta Fatima. Hon har en väldigt bra energi, vilket är viktigt. När man jobbar på en salong gäller det att vara lyhörd gentemot kunderna samtidigt som man inte får vara för feg. Den sociala biten är väldigt viktigt när man arbetar med det här och man ska också kunna känna av kunderna, då vissa verkligen vill ha en social stund när de går till salongen medan andra bara vill koppla av och inte prata så mycket.


Ansiktsterapeut 

Idag finns tre stolar på salongen som ofta är bokade och i framtidsplanerna finns att eventuellt utöka salongens utbud med fler behandlingar. 


– Jag har funderingar på att samarbeta med en ansiktsterapeut som kan erbjuda behandlingar, då jag tror att det skulle  uppskattas av kunderna. 


På salongen levererar de alltid riktigt bra kundservice och kvalitet i alla tjänster och produkter, vilket också har resulterat i många nöjda kunder. 


– Jag får ofta höra att de är väldigt nöjda med behandlingarna och produkterna. De tycker också att det är väldigt lugnt och skönt att komma till salongen, avslutar Dalia.

Läs mer...

2021-03-25

Boka tid
Em_Gigs for her_02

Vägen till jämställdhet och inkludering går genom ett sunt ledarskap

Artikel Gigs for her AB hjälper företag att sätta sin plattform för jämställdhet och inkludering, Genom att ge företag stöd i organisationsutveckling och genom att göra jämställda och inkluderande rekryteringar...
EM_advokatfirman-hahne-norlin_01

När du befinner dig i en kris eller vill förekomma en- välj rätt advokatbyrå

Artikel De flesta människor behöver någon gång i livet vända sig till en advokat. Du går igenom en skilsmässa, barnen ska få gåvor, ett testamente ska upprättas eller du har dragits in i ett brottmål. Advokater...
  • KHS Skönhetssalong AB
  • Tel: 0478-103 03
  • Adress: Stationsgatan 5, 365 31 Lessebo
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine