201059 FHS1

Sjöstadens lokala mäklare!

Hammarby Sjöstad är känd för sin småstadskänsla, moderna arkitektur och naturnära upplevelser. Området är snart helt färdigbyggt, och inrymmer bekvämligheterna för såväl senioren som säljer villan i Nacka som nödvändigheterna för paret som väntar tillökning. Är ni intresserade av boende i området, eller planerar att flytta till större boende i kranskommunerna? Fastighetsbyrån Hammarby Sjöstad har svar på era frågor!

Fastighetsbyrån ägs av Swedbank och är Sveriges största mäklarbyrå, där var fjärde försäljning säljs i deras namn. Franchisetagarna Marcus Pettersson och Lena Kofoed, har tillsammans över 30 års erfarenhet som mäklare, och har drivit byrån i Hammarby Sjöstad sedan 2011.


      – Vi är ett gäng på sex mäklare som utgår från en butik med sjöutsikt i Henriksdalshamnen. Fastighetsbyrån har kontor över hela Sverige, där varje kontor har expertis inom sitt område. Här kan vi i princip allt om Hammarby Sjöstad! Idag flyttar både seniorerna hit och barnfamiljerna som vill bo nära stan, men i en familjärare kontext. Under förra året satte vi prisrekord med en försäljning på 128 000 Kvm! berättar Lena och Marcus fortsätter:


      – Vi jobbar tätt mellan de olika kontoren,vilket gör att både säljare och köpare får hjälp hela vägen. Till exempel stöttar vi kunden med kostnadsförslag på bostaden man är intresserad av,oavsett vart den ligger. En hög servicenivå och bred tjänsteportfolie uppskattas alltid av kunderna! 


Just rådgivning är en betydande del av vår roll och vi har en stor kunskap inom skatter,uppskov, amorteringskrav och andra regler. Vi kan hjälpa till med att beräkna vad kommande boendet får kosta, och ser till att pussla ihop en lämplig lösning. Kommer man i god tid, innan man börjar söka nytt boende, kan vi ta fram en målbild och se till så att man är väl förberedd inför mötet med banken.


Idag är det enklare än någonsin att sälja och köpa sin bostad via Fastighetsbyrån. De digitala tjänsterna Sälj-och Köpcoachen ger dig en transparens och en överblick. Du kan finslipa din presentation, samtidigt som får en tydlig insyn i hur det går med försäljningen och tips på viktiga ”dags att göra”. Man loggar enkelt in via mobilt Bank-ID.


      – Du kan själv följa både köp- eller säljprocessen och kan känna dig trygg med att veta vad som är nästa steg, eller se vad som behövs för att komma vidare. Det kan vara viktiga datum för handpenning eller tillträde. Köper man dessutom via oss och är kund hos Swedbank, får man räntefritt handpenningslån! säger Lena.


      – Vår portal är extremt smidig för befintliga kunder. Går man i tankarna att köpa eller sälja så rekommenderar vi stark att ta kontakt med oss för en personlig rådgivning. Under sommaren 2020 ändras till exempel reglerna för fritt uppskov, vilket många inte känner till. Det kan göra stor skillnad att agera nu innan regeln ändras! avslutar Marcus.

Läs mer...

2020-01-07 10:45

Hemsida
201066 AT3

Allmäntandvård med inriktning på kirurgi och implantat

Artikel På Akalla Tandläkarpraktik bedriver de allmäntandvård sedan många år tillbaka men kliniken har också nischat sig mot kirurgi och implantat. Här lägger de stor vikt vid mjuka värden, vilket gör att patienterna...
201011 DJVC1

Digital Transformation med mjuka värden

Artikel DJV Consulting AB i Stockholm erbjuder konsulttjänster inom IT och verksamhetsutveckling och hjälper företag som vill växa, med människan i fokus. – Min drivkraft bottnar i att utveckla människor och...
  • Fastighetsbyrån Hammarby Sjöstad
  • 08-452 29 50
  • Henriksdalsallén37
    120 71 Stockholm
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine