enterprisemagazine.se - www.allianceplus.se - 25-05-2021

Skapa hotellkänsla hemma

Att stanna över på hotell är helt fantastisk. Det är sköna sängar, lyxiga badrum och mjuka golv. Det går utmärkt att återskapa detta i ditt eget hem, genom att inreda sovrum och badrum på liknande sätt.

Även om du inte kan få hotellstädning Stockholm, så kan du ändå få känslan av att bo på hotell. Om du vill gå all in, så lägg in heltäckningsmatta på sovrumsgolvet till att börja med. Annars räcker det att köpa stora, mjuka mattor att lägga på golvet. Använd dig även av långa och stora gardiner, gärna vägg till vägg och från tak till golv. Textiler är viktigt för att få den rätta känslan. Använd en neutral färgskala. Till sängen kan du välja kritvita lakan. Om du vill satsa stort, köp en kontinentalsäng samt rama in den med sängkappa och fyll sängen med många kuddar. 




Badrumslyx 

Badrum på hotell brukar även de kännas lyxiga, fräscha och det går att få samma känsla hemma. Ett enkelt sätt är att storlekssortera och vika handdukar att ha i en prydlig hög på ett snyggt sidobord. Där kan du även ställa doftljus eller doftpinnar. Satsa även på småförvaring och det genom små askar och burkar. Dessa får gärna vara i lite lyxigare material som mässing, glas, marmor med mera. Satsa även på små tvålar och lyxiga flaskor för schampo och balsam. Du kan även ta in växter att ha i badrummet.


Unna dig hotellfrukost ibland

Till vardags kanske det är svårt hinna med långa frukostar innan jobbet, men på helgerna är det inte fel att lägga ner tid på att göra och sedan äta en god frukost. Satsa på att göra som de gör på hotell med en buffé av goda saker. Ägg, bacon, fil, yoghurt, flingor, juice, kaffe, ja allt det du gillar att njuta av att äta då du bor på hotell kan du göra.

Läs mer...

2021-05-25

Em_Gigs for her_02

Vägen till jämställdhet och inkludering går genom ett sunt ledarskap

Artikel Gigs for her AB hjälper företag att sätta sin plattform för jämställdhet och inkludering, Genom att ge företag stöd i organisationsutveckling och genom att göra jämställda och inkluderande rekryteringar...
EM_Mjd Renovera04

Specialister på totalrenoveringar

Artikel Med stor kunskap och med kunden i fokus utför Renovera Byggservice i Uppsala renoveringsuppdrag åt försäkringsbolag och privatpersoner. Här utför de varje uppdrag med stor noggrannhet och kvalitet.
EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

Arkiv