enterprisemagazine.se - www.allianceplus.se - 25-05-2021

Skapa hotellkänsla hemma

Att stanna över på hotell är helt fantastisk. Det är sköna sängar, lyxiga badrum och mjuka golv. Det går utmärkt att återskapa detta i ditt eget hem, genom att inreda sovrum och badrum på liknande sätt.

Även om du inte kan få hotellstädning Stockholm, så kan du ändå få känslan av att bo på hotell. Om du vill gå all in, så lägg in heltäckningsmatta på sovrumsgolvet till att börja med. Annars räcker det att köpa stora, mjuka mattor att lägga på golvet. Använd dig även av långa och stora gardiner, gärna vägg till vägg och från tak till golv. Textiler är viktigt för att få den rätta känslan. Använd en neutral färgskala. Till sängen kan du välja kritvita lakan. Om du vill satsa stort, köp en kontinentalsäng samt rama in den med sängkappa och fyll sängen med många kuddar. 
Badrumslyx 

Badrum på hotell brukar även de kännas lyxiga, fräscha och det går att få samma känsla hemma. Ett enkelt sätt är att storlekssortera och vika handdukar att ha i en prydlig hög på ett snyggt sidobord. Där kan du även ställa doftljus eller doftpinnar. Satsa även på småförvaring och det genom små askar och burkar. Dessa får gärna vara i lite lyxigare material som mässing, glas, marmor med mera. Satsa även på små tvålar och lyxiga flaskor för schampo och balsam. Du kan även ta in växter att ha i badrummet.


Unna dig hotellfrukost ibland

Till vardags kanske det är svårt hinna med långa frukostar innan jobbet, men på helgerna är det inte fel att lägga ner tid på att göra och sedan äta en god frukost. Satsa på att göra som de gör på hotell med en buffé av goda saker. Ägg, bacon, fil, yoghurt, flingor, juice, kaffe, ja allt det du gillar att njuta av att äta då du bor på hotell kan du göra.

Läs mer...

2021-05-25

EM_hundarnas hus_03

Hunddagis i trygg miljö

Artikel På Hundarnas Hus får hundarna vistas i en lugn miljö, samtidigt som de tas om hand av personal med mycket kunskap. Här finns förutom hunddagiset även en butik med foder och tillbehör, hundtrimning och...
EM_fobab_01

Snickare och entreprenör med bred kunskap

Artikel Med stor flexibilitet utför Fobab alltifrån små till större uppdrag åt många företagskunder i Stockholm. Alla uppdrag utförs med stort engagemang och för dem är ingenting omöjligt.
EM_peter-svensson_05

Peter Svenson fotograferar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv