EM_Lilly-Nails-Varberg_linnea-magdalenaEM_Lilly-Nails-Varberg_makeupEM_Lilly-Nails-Varberg_disco

Skapar möjligheter till ett snyggt yttre!

Magdalena Andersson, Linnea Tamnes, Sandra Johansson och Paulin Christensen på Lilly Nails i Varberg erbjuder många möjligheter för att skapa ett snyggt yttre. Fransförlängning, nagelförlängning, hudvård och massage är bara en bråkdel av allt som erbjuds vid salongen!

Det var för tre år sedan som Linnea och Magdalena, som båda utbildat sig inom bland annat massage, naglar och fransar, slog ihop sina företag till ett. De skapade ett gemensamt aktiebolag och driver idag en av Varbergs största skönhetssalonger. Här erbjuder de både utbildning och behandlingar, och idag är man fyra stylister på salongen. 


– Vår tanke är att vi ska ha ett brett utbud av olika behandlingar så att kunderna ska kunna boka flera tider samtidigt och inte behöva gå någon annanstans, förutom om man ska klippa håret. Kunderna lägger några timmar åt sin kropp och sitt välbefinnande här. Det är förstås en trygghet i att vara på ett och samma ställe och vi får en intim kontakt med våra kunder. De tycker att vi har en lättsam stämning här i salongen, säger Linnea Tamnes.Linnea Tamnes och Magdalena Andersson.
Lilly Nails Varberg är en underleverantör till rikstäckande Lilly Nails och personer som utbildat sig i tekniken, liksom personal från andra salonger med diplom, kan köpa Lilly Nails produkter här.


– Vi är ett ansikte utåt för märket, menar Magdalena Andersson, som även utbildat sig inom spa och fitness.


Lilly Nails är ett svenskt varumärke sedan 2008. Grundutbildningarna är godkända av branschorganisationerna SEYF (Svenska Estetikernas Yrkesförbund) och Sansa (Swedish Association of Nails Schools & Agents). Produkterna är veganska och registrerade hos Läkemedelsverket och CPNP (EU:s kosmetiska register).


Erbjuder utbildningar

Magdalena och Linnea är lärare i fransar och Lash Lift, och erbjuder inte minst en grundutbildning till fransstylist. Här lär man sig både singel- och volymfransar under sex dagar som även innefattar praktik och slutprov. En endagsutbildning ges också i Lash Lift; franspermanent med efterföljande praktik samt prov.


– De som söker utbildningarna hos oss, kommer från närområdet och har antingen redan någon form av utbildning inom branschen och vill utöka sin verksamhet eller också göra något nytt och starta eget företag. Vi vill nu öka antalet utbildningstillfällen och nå fler som vill utbilda sig, menar Linnea. 


Om några år har Lilly Nails i Varberg förhoppningsvis fått ännu fler elever att utbilda. Och så har man hunnit vara ute på fler mässor och tävlingar.


– Vi kom trea i VM i Fantasy 2019 i Amsterdam. Tidigare har vi kommit trea vid både SM och i Norge, så det är spännande att tävla och att utvecklas som stylist! Läs mer...

2021-01-25

BOKA NU
EM_Lo¨vsta stuteri_02

Uppfödning av travhästar på Lövsta Stuteri

Artikel Med ett noga urval av de bästa hingstarna men också ston och en kvalitativ seminverksamhet föds framtidens stjärnor inom travsporten.
Bredbandsval Sverige AB

Bredband för företag – allt du behöver veta innan du bestämmer dig

Artikel
  • LILLY NAILS VARBERG
  • Tel: 0732-34 80 99
  • Adress: Borgmästaregatan 14, 432 41 Varberg
EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine