201055 APPSU1201055 APPSU6201055 APPSU3201055 APPSU4201055 APPSU5201055 APPSU2

Start-Up är unika i sin bransch!

En av de viktigaste bidragande faktorerna till ett framgångsrikt företag är en stark företagskultur och engagerade medarbetare. När organisationen är platt blir alla sedda, lyssnade på och motiverade och då ledningen är involverad i projekten och i positiv anda vill driva verksamheten framåt, finns alla förutsättningar för att företaget ska bli duktiga på vad de gör. Start-Up är ett av Sveriges större privatägda konsultbolag inom energibranschen och definitivt en samarbetspartner att räkna med!

START-UP GRUNDADES 1995 och arbetade till en början främst med driftsättning av energianläggningar. Kundbasen, med företag som ABB, E.ON, Siemens och Fortum, växte snabbt och med det eftermarknaden. Idag är de över sextio anställda och är en komplett leverantör och samarbetspartner till de stora bolagen i energibranschen.

          – Idag har vi två huvudspår. Det första är konsultdelen där vi går in i olika delar av slutkundens projekt och levererar på timbasis för att exempelvis täcka upp vakanser hos våra

kunder eller att kunden är i behov av specialistkompetens inom några av våra områden. I vårt andra huvudspår tar vi ansvar för hela leveransen och levererar kompletta system till slutkunden. Under senare år har vi blivit riktigt starka på egna leveranser, bland annat inom automation och elkraft, berättar Anders Kallin, Vd för Start-Up. START-UP:S BREDA KOMPETENS inom automation, elkraft, elkonstruktion, process, instrument och projektledning gör dem i det närmaste unika i branschen.

         Idag är det stort fokus på utsläpp och många äldre anläggningar behöver modifieringar och intrimningar för att hålla sina gränsvärden. För att reducera miljöutsläppen är kunskapen och erfarenheten som de tar med sig till de äldre anläggningarna av stor vikt. 

         Start-Up är vana vid att jobba med såväl gammal som ny teknik från uppdrag i Sverige och utomlands. Ledningen har själva varit och är fortfarande ute på fältet.

         – Vi är inte kontorsmänniskor. Vi vet hur de anställda har det där ute och vi vet vad kunderna kräver och behöver av oss. Vi är knivskarpa i det vi gör och har några av branschens bästa ingenjörer- tack vare vår företagskultur. Vi är ett välmående bolag i ständig utveckling, med en stark drivkraft framåt. Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Vi visar varandra stöd och respekt och jobbar tillsammans i ett starkt lag. Den höga kompetens, prestigelöshet och glädje som finns inom väggarna är vårt framgångskort. Nu fokuserar vi på leveranser av elkraftprojekt, där vi ser en stor marknad framöver. Vi har extremt bra kompetens inom automations- och styrsystem och kan vara en komplett leverantör och ett bra komplement till de stora bolagen i branschen! avslutar Anders.

Läs mer...

2020-01-29 13:30

Hemsida
BT6Q0738mdeol1O¨

Hur fungerar en vårdnadstvist?

Artikel Alla som har genomgått en vårdnadstvist vet hur känslomässigt tungt det kan vara och hur långdraget och ekonomiskt påfrestande det kan kännas. Frågorna är ofta många. Jurist Selena Svillar är specialiserad...
IMG_0400

Från design till produkt

Artikel JCK Produkter i Sävsjö är en legotillverkare som framställer detaljprodukter till kunder inom bland annat skogs -, bygg- och tillverkningsindustrin på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt. – Det...
  • APP Start-Up AB
  • 084522970
  • Smedjegatan 8, 131 54 NACKA
__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine