Dela artikel 3 min lästid

Takläggning, byggprojekt och entreprenad i Skåne

NeAx Tak & Bygg ser till att rätt kompetens hamnar på rätt projekt. De förverkligar dina byggdrömmar med sina djupgående kunskaper kring nyläggning och omläggning av papptak, tillbyggnad, ombyggnad, renovering och övriga byggprojekt.

För entreprenören Ola Axelsson, som tidigare har jobbat som både kock och personlig assistent, blev hantverkaryrket trots allt en naturlig väg att ta för att hitta nya utmaningar och större chans till utveckling. Hans familj har alltid funnits där med sitt betydelsefulla stöd sedan resans start.  


- Som personlig assistent kommer man nära personen som man tar hand om och får äran att lära känna honom eller henne på djupet. Till slut blir det som en andra familj förklarar Ola, en driven egenföretagare som bland annat förser sina kunder med tjänster såsom takläggning i Skåne.
Tillsammans med sina fyra kunniga heltidsanställda och sitt gedigna kontaktnät inom byggbranschen kan Ola idag utföra de allra flesta projekten inom bygg och entreprenad, med lite extra kunskap och fokus kring tak då hela företagsresan började med just papptak. 


- Man måste underhålla sitt tak för att det ska hålla sig över tid och det gäller att upptäcka skadorna i god tid för att kunna åtgärda innan det börjar läcka. Taket är hatten över huset och funkar inte det blir det skador på resten av huset. Om man exempelvis vet om att det har varit ett skyfall är det inte helt fel att gå upp och kolla så att vattnet har runnit bort och att brunnen inte är tilltäppt säger Ola. 
Ola ser sig själv som en i gruppen och värdesätter högt är att hitta kompetenta och noggranna medarbetare som har det roligt tillsammans och trivs med att jobba ihop som ett sammansvetsat team med stort kundfokus. 


- Det är inte lätt att hitta kompetent folk inom branschen men idag jobbar jag med duktiga personer som jag litar på. Jag tar in andra entreprenörer från mitt nätverk när det behövs säger Ola, som just nu dessutom söker en behörig takläggare till sitt team på NeAx Tak & Bygg. 


2023-01-13