EM_orby-tandvard_02EM_orby-tandvard_01EM_orby-tandvard_03

Tandläkarklinik i Älvsjö

I trivsamma lokaler erbjuder Örby Tandvård undersökningar och behandlingar med kvalitet, som också är prisvärda. – Många gånger ligger fokuset på att tjäna pengar men då är det också lätt att man tappar patientfokuset, säger Sam Sofya.

Redan som liten var Sam fascinerad av tandläkaren och tyckte om att besöka tandläkarkliniker. Senare i livet hade han tankarna på att bli läkare men ändrade sig efter att ha sökt in på läkarlinjen och beslutade sig istället för att bli tandläkare.


– Jag kände att tandläkaryrket skulle passa mig bättre då jag ända sedan jag var barn har varit intresserad av tandvård. Jag älskade att vara hos tandläkaren och har alltid haft positiva upplevelser. När jag gick utbildningen blev jag chockad över hur många som faktiskt har tandläkarskräck, berättar Sam.


För Sam, som blev färdigutbildad tandläkare 2016 i Göteborg och tog över Örby Tandvård för ungefär ett år sedan, är det viktigt att patienterna känner samma trygghet som han själv har upplevt.


– Det viktigaste är att patienterna känner trygghet. Vår klinik är belägen i ett litet och lugnt område och vi vill ge patienterna en känsla av att komma hem när de kommer till oss.


Förebyggande tandvård

På kliniken erbjuder de allmäntandvård för både barn och vuxna. Här erbjuder de också implantat och samarbetar med en käkkirurg som kommer till kliniken vid behov, så att patienten slipper åka till flera kliniker. På Örby Tandvård jobbar också till stor del med förebyggande tandvård.


– Tanken med kliniken är att vi förbättrar munhälsan för människor. Vi satsar mycket på förebyggande tandvård, då vi fångar upp problemen innan de blir större.


Här erbjuder de också estetisk tandvård av olika slag, som osynlig tandställning (invisalign), skalfasader och tandblekning.


– Vi försöker få patienter att tycka om sina tänder som de är men vi lyssnar också på dem. Om de vill göra förändringar undersöker vi noggrant och presenterar sedan några val som är hållbara.


Förutom Sam så finns det två legitimerade tandläkare anställda som jobbar och sköter kliniken. På kliniken jobbar också två tandläkarassistenter med lång erfarenhet och tillsammans besitter de en stor kunskap och erfarenhet som ger en stor trygghet för patienterna.


Lördagsöppen tandklinik

Till kliniken kommer patienter från närområdet men också de som har längre resväg.


– En del patienter som vi haft på tidigare kliniker har följt med oss hit, då de känner sig trygga med oss.


Kliniken har även lördagsöppet, för att erbjuda tider till de som inte har möjlighet att komma loss på vardagar eller helt enkelt är i behov av akuttandvård på helgen.


På kliniken råder många mjuka värden. Här ser de alltid till att ge varje patient tillräckligt med tid och utför kvalitativa behandlingar.


– Vi har längre behandlingstider än många andra kliniker jag jobbat på och ändå är våra behandlingar billigare än hos många konkurrenter. Vi måste tjäna pengar så verksamheten går runt men det finns också en realistisk gräns, då det handlar om patienten hälsa, eftersom munhälsan spelar en stor roll för den övriga kroppen.


För Sam och hans anställda står alltid kvalitet och att patienten känner sig nöjd, i främsta rummet.


– Vi utför jobb med hög kvalitet och lämnar alltid garanti och om det skulle uppstå något problem åtgärdar vi det tills det är löst. Nöjda patienter är vår drivkraft, avslutar Sam.


Läs mer...

2021-04-13

EM_Bygg & Akustikservice_01

Bred yrkeskompetens under ett och samma tak

Artikel Bygg & Akustikservice AB har en imponerande mix av anställda inom olika hantverksgrupper som besitter stor yrkeskompetens. Med lång erfarenhet och mycket kunskap erbjuder de sina kunder totalentreprenad...
Em_Gigs for her_02

Vägen till jämställdhet och inkludering går genom ett sunt ledarskap

Artikel Gigs for her AB hjälper företag att sätta sin plattform för jämställdhet och inkludering, Genom att ge företag stöd i organisationsutveckling och genom att göra jämställda och inkluderande rekryteringar...
  • Örby Tandvård
  • Tel: 0760-22 20 56
  • Adress: Örby slottsväg 46, 125 71 Älvsjö
  EM_peter-svensson_05

  Fotar världens kändisar

  Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

  EM_georg-wikman_01

  Mannen bakom Kan Jang

  Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine