211011_01Figa_2Figa_3Figa_4Figa_5Figa_6

Trygghet med bra polering och bilservice

Att lämna in sin bil till en bilverkstad som arbetar med DITEC.s fabrikat och kunskaper samt är ansluten till AD Bildelar är en stor trygghet för dig som bilägare. Bor du i Blekinge och är mån om skicket på din bil, är det troligen FIGA Bilverkstad du kommer till för att få rätt bilvård och bilservice.

Ordning och reda märker man att det råder när man kommer in till FIGA Bilverkstad mitt i Karlshamn. Här förstår man att man tryggt och med en bra känsla i magen kan lämna in sin bil. Verkstaden har funnits här länge, och sedan tio tillbaka är det Gadafi Pacaj och Fidan Islami som driver den. Medan Fidan är specialist på bilmekanik, är Gadafi utbildad på bilvård och är noggrann i att varje bil som lämnas in ska få en skön glans.


”Rent och snyggt – det är det som gäller”!

– Jag började min bana med att lägga stor del av min tid med att polera bilar. Min kompis Fidan har alltid varit bra på bilmekanik. När denna bilverkstad blev till salu, beslöt vi två att ta över den, den har ju ett jättebra läge här mitt i Karlshamn, menar Gadaf.


Hans stora intresse är alltså att se till hur man på bästa sätt kan skapa snygga och fina bilar, med ett bra lackskydd.

Rent och snyggt, det är det som gäller här! Vi vet att vi garanterat i slutet av varje dag har lagt ned mycket tid på lacken eller på servicen på de bilar vi har inne, och det känns bra för oss.


Bilvård med DITEC produkter

Verkstaden har sedan många år tillbaka varit ansluten till DITEC, ett av de bästa fabrikaten i Sverige på bilvårdsprodukter. Två gånger om året vidareutbildar sig Gadaf på nya produkter från DITEC och hur man använder dem på rätt sätt. Produkter som bara en auktoriserad person får tillåtelse att använda.


Gadaf berättar att han erbjuder tre typer av behandlingar för bilen; keramiska lackvårdsbehandlingar med garanti på tre, sex eller nio år. Väljer man att boka den bästa behandlingen med det längsta skyddet med nio års garanti, gör Gadaf två keramiska behandlingar, vilket tar tre dagar allt som allt. Därefter ska man följa upp med ett efterskydd varje år. För att få just DITECs kvalitet på sin bil, är det många bilägare från hela Blekinge som väljer FIGA Bilverkstad.


Hög kvalitet på bildelar

Pratar man mer om själva bilservicen, noterar man att verkstaden ingår i AD Bildelars koncept med hög kvalitet på bildelarna. Här är det bilar av alla fabrikat som killarna gärna ger sig på. Men förutom allbilskunskapen är Fidan speciellt utbildad på Volvos personbilar. Något han sysslat med under 17 år, och därför väljer många Volvoägare att komma hit med sina bilar.

 

– De som lämnar in sin bil här, får AD Bildelars AD assistansservice på köpet. Den gäller i 12 månader och omfattar vägassistans vid flera typer av problem man kan råka ut för med sin bil.


Att byta delar på bilen, annat är det man lämnat in bilen för, är inget man gör utan att ha kontaktat ägaren först, så att han vert vad det i så fall skulle kosta honom extra.


– Vi vill ha nöjda kunder och inte ge dem några obehagliga överraskningar!


Ceramic Ultra – lackskydd med nio års garanti 

Ett tips som Gadaf ge bilägare som vill ha en välvårdad bil är att lämna in den för en effektiv polering och ett lackskydd.


– Tänker man behålla sin bil en längre tid, är det värt att satsa extra på lacken och har man inte garageförvaring är det extra viktigt att skydda bilen.


Gadaf rekommenderar DITECs Ceramic Ultra, en två-komponents keramisk lackskyddsbehandling som består av en hård underliggande base coat och en vattenavvisande top coat som binder till lacken. Då får ägaren ett perfekt skydd och nio års garanti om han eller hon följer vårt garantiprogram, informerar Gadaf.

 

Gadaf och Fidan trivs mycket bra med att serva och polera bilar.


– Vi trivs med att jobba med bilar här i Karlshamn. Detta är en liten stad och vi har många stamkunder som kommer till oss och tar en kopp kaffe och pratar med oss. På sikt hoppas vi få mer verkstadsjobb, det finns en potential att växa där, och då kan vi även anställa fler, avslutar Gadaf Pacaj.

Läs mer...

2021-03-09

Webbplats
Em_Gigs for her_02

Vägen till jämställdhet och inkludering går genom ett sunt ledarskap

Artikel Gigs for her AB hjälper företag att sätta sin plattform för jämställdhet och inkludering, Genom att ge företag stöd i organisationsutveckling och genom att göra jämställda och inkluderande rekryteringar...
EM_Bygg & Akustikservice_01

Bred yrkeskompetens under ett och samma tak

Artikel Bygg & Akustikservice AB har en imponerande mix av anställda inom olika hantverksgrupper som besitter stor yrkeskompetens. Med lång erfarenhet och mycket kunskap erbjuder de sina kunder totalentreprenad...
  • FIGA BILVERKSTAD AB – AD BILDELAR
  • Tel: 0454-182 20
  • Adress: Gröna vägen 5, 374 32 Karlshamn
_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine