Dela artikel

Uppdaterad folklighet

Sedan Folkets Hus i Sandviken invigdes 1974 har det hänt en del både i utbudet och med lokalerna. Folkets Hus har alltid stått för nöje, och på senare tid har det satsats en hel del på konferensdelen.


Folkets Hus är numer en del av Kulturcentrum och består av två olika företag – den ekonomiska föreningen Folkets Hus samt dotterbolaget Sand-vikens Hotell & Restaurang AB.
– Vi är två företag, men utåt sett vill vi vara ett företag, säger Malin Palmberg som är ansvarig för konferens och reception.

Folkets Hus i Sandviken har en nyrenoverad konfe­rensdel med flera olika lokaler där möten, utbildningar eller konferenser kan förläggas. Här får alltifrån det lilla sällskapet till 400-personerskonferensen plats för en anpassad upplevelse med uppdaterad teknik.
– Vi har många olika rum, från små till stora, och är flexibla när det kommer till dukning och möblering. Vill man sova över i samband med konferensen är det närliggande Hotell Princess som gäller.
– Vi har en teater som tar 460 personer och en stor restaurang som rymmer fester, avtackningar, krogshower och middagar.

När det gäller nöjen finns ett brett utbud och något för alla är parollen. Under höst och vinter
kommer bland annat en krogshow i sann Las Vegasstil samt en julshow med JLT och Per Persson från Perssons Pack att inta Folkets Hus.
– Det är nästan slutsålt redan, det är kul!

2013-11-06