EM_upplevelse_01

Upplev något annorlunda

Något som är mycket populärt att ge bort i present, det är en upplevelse. Men det går faktiskt att välja att ge bort det till dig själv. Om det är så att du vill testa på en upplevelse så besök Upplevelse.com. På den sidan finns det nämligen en mängd upplevelser inom flera olika kategorier. Kanske du alltid har drömt om att få köra en Porsche, eller kasta dig ut från ett flygplan med fallskärm? Det mesta är möjligt att göra, under ordnade former. Så varför inte unna dig att ge dig en upplevelse du aldrig kommer att glömma! Eller så kan du välja att ge bort en sådan till en person som fyller år eller för att visa dem uppskattning eller för att fira något annat. 


Ge bort en upplevelse

Om du har en partner eller en nära vän du ofta umgås med, så kan du satsa på att ge bort en upplevelse som ni sedan gör tillsammans. Det finns nämligen flera sådana att göra parvis. Det är allt från att laga mat tillsammans, testa olika drycker eller att njuta av spa. Det är enkelt att köpa en upplevelse. Se bara till att kolla av vad för upplevelse du vill göra eller ge bort, sedan fylla i hur många som ska vara med på den och sedan är det bara att betala och så är det klart! 


Om du ska ge bort en upplevelse, men inte vet säkert vad det är mottagaren vill uppleva, så är det smart att ge bort ett presentkort på upplevelse. Personen kan då själv sedan leta upp den upplevelse han eller hon vill göra och boka det. Du väljer själv hur mycket summan ska vara på. Det finns upplevelser i alla prisklasser. Om upplevelsen kostar mindre än vad presentkortet är på, så sparas de pengarna och kan användas på ytterligare en upplevelse. 


Sponsrat innehåll

Läs mer...

2021-03-24

EM_Ho¨glandets Markis & Persienn_01

Höj inomhuskomforten med specialanpassade solskydd

Artikel Höglandets Markis & Persienn har inte bara ett brett utbud av solskydd för både in- och utsida, de kan också utforma skräddarsydda lösningar. Solskydden de erbjuder är dessutom både snygga samt hållbara...
EM_Esn Sverige_01

Kvalitativa elinstallationer i Stockholm

Artikel Med stor noggrannhet utför Esn Sverige AB elinstallationer åt både privatpersoner och företag. Trots sin korta tid på marknaden har företaget blivit en omtyckt aktör med ett brett spann av kunder.
EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

Arkiv