EM_upplevelse_01

Upplev något annorlunda

Något som är mycket populärt att ge bort i present, det är en upplevelse. Men det går faktiskt att välja att ge bort det till dig själv. Om det är så att du vill testa på en upplevelse så besök Upplevelse.com. På den sidan finns det nämligen en mängd upplevelser inom flera olika kategorier. Kanske du alltid har drömt om att få köra en Porsche, eller kasta dig ut från ett flygplan med fallskärm? Det mesta är möjligt att göra, under ordnade former. Så varför inte unna dig att ge dig en upplevelse du aldrig kommer att glömma! Eller så kan du välja att ge bort en sådan till en person som fyller år eller för att visa dem uppskattning eller för att fira något annat. 


Ge bort en upplevelse

Om du har en partner eller en nära vän du ofta umgås med, så kan du satsa på att ge bort en upplevelse som ni sedan gör tillsammans. Det finns nämligen flera sådana att göra parvis. Det är allt från att laga mat tillsammans, testa olika drycker eller att njuta av spa. Det är enkelt att köpa en upplevelse. Se bara till att kolla av vad för upplevelse du vill göra eller ge bort, sedan fylla i hur många som ska vara med på den och sedan är det bara att betala och så är det klart! 


Om du ska ge bort en upplevelse, men inte vet säkert vad det är mottagaren vill uppleva, så är det smart att ge bort ett presentkort på upplevelse. Personen kan då själv sedan leta upp den upplevelse han eller hon vill göra och boka det. Du väljer själv hur mycket summan ska vara på. Det finns upplevelser i alla prisklasser. Om upplevelsen kostar mindre än vad presentkortet är på, så sparas de pengarna och kan användas på ytterligare en upplevelse. 


Sponsrat innehåll

Läs mer...

2021-03-24

EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
EM_Bygg & Akustikservice_01

Bred yrkeskompetens under ett och samma tak

Artikel Bygg & Akustikservice AB har en imponerande mix av anställda inom olika hantverksgrupper som besitter stor yrkeskompetens. Med lång erfarenhet och mycket kunskap erbjuder de sina kunder totalentreprenad...
_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

Arkiv