166052 LHS166052 LHS0

Vacker hud med naturligt ursprung

Med unika, ekologiska och effektiva hudvårdsprodukter vill italienska Lakshmi hjälpa hudvårdssalonger till ett ännu bättre resultat. Visionen är en framtid där ekologisk hudvård är det självklara valet för alla – för både naturens och hudens skull.

Vi träffar Lars Olsson, utbildnings- och marknadsföringsansvarig på Laveda som är grossist för Lakshmi i Sverige. Främst vänder man sig till hudvårdssalonger, men Lakshmis breda utbud attraherar även massörer, fotvårdsterapeuter och frisörsalonger bland andra. 


Produkterna är ekologiskt certifierade, en kvalitetsstämpel som intygar att såväl odling som produktion är hållbar och ekologisk i alla led. Många lever ännu under föreställningen att ekologiska produkter inte ger lika effektiva resultat. 

Det stämmer inte alls påpekar Lars. 


– Vi får dagligen bevis på motsatsen. Många salonger som vi har arbetat med i flera år får fina resultat, även med klienter som lider av svåra hudbesvär, säger han.


Lakshmis produkter är delvis baserade på kunskap från ayurveda, ett medicinskt hälsosystem med rötter från Indien. Grundkunskaperna inom ayurvedisk hudvård skiljer sig inte mycket från den kunskap hudterapeuterna är vana vid, menar Lars. 


– Största skillnaden är att du med ett ayurvediskt tankesätt också fokuserar på orsaken bakom hudproblemen. Du tittar inte bara på hud eller hår, utan också på människan bakom. 


Det krävs inga särskilda förkunskaper inom ayurveda för att arbeta med Lakshmis produkter, men för de salonger som vill fördjupa sina kunskaper erbjuder Laveda fler utbildningar och behandlingsalternativ. 


Lars uppskattar att ha en nära dialog med kunderna och kan, tack vare sin kunskap och långa erfarenhet, bistå med rådgivning när det behövs. Tack vare kontinuerlig feedback vet man att såväl salonger som slutkunder är nöjda med resultaten.


– Börjar man använda produkterna är det svårt att sluta – det gäller både våra salonger och deras kunder. 

Läs mer...

2016-12-12

EM-birka-bilelektronik_01

Godkänd Boschverkstad – bra på bilelektronik

Artikel Elektronik som krånglar på bilar är ingen lätt sak att åtgärda och ofta kan det bli väldigt dyrt om man går till en märkesverkstad. Hos Birka Bilelektronik Service i Stockholm kan man lämna in sin bil...
EM_lanys_01

Städtjänster i Karlskrona med hög kundservice

Artikel Med många mjuka värden utför Lanys Hem och Företagsstäd olika slags städuppdrag till sina kunder i Karlskrona med omnejd. Här utför de alla jobb med kvalitet och gör också allt för att både personal och...
  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

  Peter_webb3

  Peter Svenson

  Fotograferar världens kändisar

  Arkiv